Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Pamfile a comis-o grav de data aceasta! Ce a putut să facă la volan fosta iubită a lui Radu Mazăre de a ajuns pe mâna poliției

Mădălina Pamfile a comis-o grav de data aceasta! Ce a putut să facă la volan fosta iubită a lui Radu Mazăre de a ajuns pe mâna poliției

GALERIE FOTO (5)

Mădălina Pamfile, fostă iubită a controversatului Radu Mazăre și cunoscută pentru aparițiile sale în emisiuni de cancan, a intrat din nou în atenția publicului după un incident petrecut sâmbătă dimineață. Vedeta a fost surprinsă de poliție în timp ce conducea sub influența alcoolului, iar comportamentul său agresiv a condus la reținerea acesteia în cătușe și transportarea la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

Deși a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să își dedice viața familiei, Mădălina Pamfile rămâne o figură publică în centrul atenției din cauza controverselor. Incidentul din dimineața de sâmbătă arată că, în ciuda eforturilor de a trăi o viață mai liniștită, fosta asistentă TV încă se confruntă cu situații care îi aduc probleme legale și revin în atenția publicului.

Conducere sub influența alcoolului

Potrivit unui comunicat oficial al poliției, Mădălina Pamfile a fost oprită în trafic în dimineața de sâmbătă, în urma unui apel la 112 care semnala că vehiculul său „se deplasa haotic”. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o concentrație de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, o valoare semnificativ peste limita legală. Din cauza comportamentului său agresiv față de agenții de poliție, a fost dusă în cătușe la INML pentru recoltarea de probe biologice.

Comportamentul vedetei nu a fost deloc unul adecvat în fața autorităților. Conform surselor oficiale, Mădălina a fost extrem de agresivă verbal, fapt ce a determinat polițiștii să o rețină și să o ducă la Institutul Național de Medicină Legală în cătușe. Acest incident nu este primul în care vedeta se află într-o situație dificilă din punct de vedere legal. În 2015, ea a fost audiată ca martor într-un dosar de proxenetism, deși nu a fost implicată direct în acuzații penale atunci.

Dosar penal deschis pe numele vedetei

După incidentul din dimineața de sâmbătă, autoritățile au deschis un dosar penal pe numele Mădălinei Pamfile pentru conducerea sub influența alcoolului. Conform legislației române, o concentrație de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat constituie infracțiune și poate atrage sancțiuni serioase, inclusiv suspendarea permisului de conducere și chiar pedeapsă cu închisoarea, în funcție de circumstanțele agravante.

După ce a renunțat la cariera mondenă și aparițiile în lumina reflectoarelor, Mădălina Pamfile s-a bucurat de o viață de lux alături de familie. Deși s-a retras din atenția publicului pentru o perioadă, vedeta a fost surprinsă recent de paparazzi într-un bolid de 100.000 de euro, îmbrăcată într-o rochie sexy care îi punea în evidență formele. Aceasta continuă să trăiască într-un mod extravagant, iar aparițiile sale în public sunt mereu atent studiate.

Mădălina și viața de familie

Deși viața sa mondenă a fost plină de controverse, Mădălina Pamfile a ales să se retragă și să se concentreze pe familie. În interviuri recente, vedeta a mărturisit că relația sa cu bărbatul care o face fericită a adus liniște în viața ei. În ciuda stilului de viață aparent ostentativ, Mădălina spune că acum se simte mai matură și responsabilă.

„Când am rămas însărcinată mi-a trebui foarte multă liniște, când l-am întâlnit pe tatăl fetițelor mele mi-a cerut să stau mai mult în casă, să fiu mai liniștită.”, a dezvăluit ea.

Mădălina a explicat că relația cu tatăl fetițelor sale nu a fost una de dragoste la prima vedere, dar cu timpul cei doi au devenit foarte apropiați. S-au cunoscut în urmă cu 10 ani, însă viețile lor au urmat drumuri separate până când s-au reîntâlnit în primăvara de acum șase ani.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, asta pentru că ne-am cunoscut acum 10 ani de zile. Ne-am dat o șansă, lucrurile au venit natural.”, a adăugat ea.

O viață de lux, dar cu picioarele pe pământ

Deși trăiește într-un lux evident, Mădălina Pamfile susține că s-a maturizat și nu mai simte nevoia de a fi mereu în lumina reflectoarelor. Stilul său de viață, deși extravagant, reflectă în același timp o abordare mai responsabilă asupra vieții. Într-un interviu recent, vedeta a menționat că deși s-a schimbat și a ales un stil de viață mai retras, nu a uitat de unde a plecat.

Incidentul recent cu poliția, însă, pune o umbră asupra acestei perioade aparent liniștite din viața sa. Mădălina se confruntă acum cu provocări legale care ar putea afecta imaginea și stilul de viață pe care și l-a construit. Cu un dosar penal deschis pe numele său și riscuri legale semnificative, viitorul ei pare să fie din nou în atenția publicului, dar nu pentru motivele pe care și le-ar fi dorit.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: