Redactia.ro
Home » Știri » Madame Tussauds va separa figurile din ceară ale ducilor de Sussex de cele ale membrilor familiei regale

Madame Tussauds va separa figurile din ceară ale ducilor de Sussex de cele ale membrilor familiei regale

GALERIE FOTO (2) Madame Tussauds va separa figurile din ceară ale ducilor de Sussex de cele ale membrilor familiei regale

Madame Tussauds a luat decizia de a muta figurile din ceară ale ducilor de Sussex. Acestea nu vor mai fi amplasate lângă ceilalţi membri ai familiei regale.

CNN anunţă că decizia a fost transmisă de către reprezentanții Muzeului Madame Tussauds din Londra.

Ducii de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle, au anunțat că renunță la rangul de membri „seniori” ai Casei regale britanice. Se pare că decizia a fost luată fără să se fi consultat înainte cu regina Elisabeta a II-a și cu prințul William, relatează BBC. După anunțul făcut de Harry și Meghan, muzeul Madame Tussauds a decis înlăturarea statuilor de lângă cele ale membrilor familiei regale.

Madame Tussauds mută figurile din ceară ale ducilor de Sussex

„Alături de restul lumii, și noi am reacționat la știrile surprinzătoare potrivit cărora ducele și ducesa de Sussex vor face un pas înapoi ca „membri seniori” ai familiei regale”, a declarat Steve Davies, director general al muzeului Madame Tussauds.

„Începând de azi, figurile ducilor de Sussex nu vor mai apărea alături de restul membrilor familiei regale. Fiind două dintre cele mai populare figurine vor rămâne expuse la Madame Tussauds”. Aceeași soartă o vor avea și figurile de la Muzeul Madame Tussauds din New York.

Citeşte şi: Mesajul trimis de Harry fratelui său, William, înainte de „demisia” din sânul familiei regale

Harry şi Meghan au anunțat pe Instagram că au decis să renunţe la rangul de membri seniori ai Casei regale. Înseamnă că vor face un pas în spate şi se distanţează. Ducii îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord şi mai spun că vor munci pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar.

Decizia vine după mai multe luni în care jurnaliştii au vorbit pe larg despre o răcire a relaţiilor între Harry, fratele său, William şi regina Elisabeta a doua. Cea mai recentă dovadă a fost de Sărăbătorile de Iarnă, când ducii de Sussex şi-au petrecut Crăciunul în Canada.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini