Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul trimis de Harry fratelui său, William, înainte de „demisia” din sânul familiei regale

Mesajul trimis de Harry fratelui său, William, înainte de „demisia” din sânul familiei regale

Prințul William a întrerupt orice legătură cu Prințul Harry. Serialul Netflix a distrus relația între frați

Mesajul trimis de Harry fratelui său, William, înainte să izbucnească acest scandal.

Tensiunile de la Palat anunțau încă de acum un an un astfel de pas din partea Ducilor de Sussex. Totuși, modul în care și-au dat „demisia” din sânul familiei regale n-a fost deloc obișnuit. Chipurile, chiar înainte să-și părăsească rolul regal, Harry i-ar fi trimis un mesaj fratelui său, William. Iar faptul că Harry nu a ascultat de sfaturile fratelui său mai mare a creat și mai multe frustrări.

Mesajul trimis de Harry fratelui său, William

Pare-se, dorința Ducilor de Sussex de a se distanța de casa regală a fost făcută cunoscută cu mai mult timp înainte, însă se stabilise ca aceștia să nu facă nimic în acest sens fără acordul reginei. Fără a asculta aceste ordine, Meghan și Harry au decis să anunțe „demisia” din sânul familiei regale printr-o postare… pe Instagram.

Mesajul lui Harry către fratele său, William, chiar înainte de demisie, a fost unul în care își anunța intenția, potrivit Dailymail. Și-n ciuda faptului că Ducele de Cambridge l-a sfătuit să nu facă anunțul, și să vorbească mai întâi cu Prințul Charles, Harry nu l-a ascultat.

Prințul Charles și Prințul William, furioși pe Ducele de Sussex

Odată cu anunțul făcut public, Regina Elisabeta i-a convocat pe toți cei implicați. Potrivit unor informații din interiorul palatului, suverana i-a apelat, astăzi, pe Prințul Charles, William și Harry pentru a discuta cele întâmplate. Dorința reginei este să aplaneze acest scandal cât mai repede cu puțință și, prin urmare, să faciliteze ieșirea din sânul familiei regale a Ducilor de Sussex.

Cu toate acestea, relația e cât se poate de tensionată în sânul familiei regale britanice. Prințul Charles și Prințul William sunt furioși că Harry a ignorat ordinele primite de la suverană și, implicit, de la ei. Harry, în schimb, e pregătit să tragă ponoasele atâta vreme cât va putea trăi cum vrea cu familia sa.

Citește și Aniversarea lui Kate Middleton, ruinată de anunțul Ducilor de Sussex

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini