Redactia.ro
Home » Monden » Madonna s-a pozat aproape goală în baie la 62 de ani. Cum arată vedeta internațională

Madonna s-a pozat aproape goală în baie la 62 de ani. Cum arată vedeta internațională

GALERIE FOTO (2)

Madonna este cea mai cunoscută cântăreață la nivel mondial. A încântat milioane de oameni cu hiturile care au consacrat-o. Lumea o adoră, dar sunt unii care sunt șocați de aparițiile ei îndrăznețe. Aceleași apariții îndrăznețe au început să le aibă și copiii ei, dar de această dată, mama lor a atras atenția.

Madonna aproape goală în baie

Madonna a publicat recent o fotografie îndrăzneață. Nici nu ai zice că are 62 de ani. Vedeta s-a fotografiat doar în lenjerie intimă. Madonna are mare grijă de corpul ei și trăiește un stil de viață foarte organizat. Ea are o dietă echilibrată, sport la ordinea zilei, dar acest aspect ireproșabil la 62 de ani i se datorează și medicului ei estetician.

Madonna apărut doar în lenjerie îndimă. Frumoasa cântăreața purta un sutien negru, asortat cu o pereche de chiloți de aceeași culoare. Ținuta sumară și-a asorat-o cu multe lanțuri aurii și o bentiță pentru cap plină de pietre sclipitoare.

Tenul vedetei arată excepțional, fără nici măcar un rid. Madonna le poate ține piept lejer domnișoarelor de 20 și puțin de ani. Fotografia publicată în mediul online a strâns peste 100,000 de aprecieri.

Care este relația Madonnei cu copiii ei

Madonna împreună cu familia ei au stat o bună perioadă de timpîn Portugalia pentru a se concetra asupra vieții sale personale. Într-un mod surprinzător în toată această perioadă, Madonna și-a pus cariera în plan secund și s-a focusat pe familie și relația cu copiii ei.

Madonna a dezvăluit într-un interviu că relația ei cu copiii este una șubredă fiindcă aceștia sunt preocupați de telefoane și mediul online. Ea susține că a făcut o mare greșeală să le ofere acestora telefoane de la vărsta de 13 ani.

Practic, ele mi-au încheiat relația. Nu în mod complet, dar telefoanele au ajuns să devină elemente foarte importante în viețile lor. Au fost inundați cu imagini și au început să se compare cu alți oameni, fapt care este dăunător pentru propria creștere„, a spus Madonna.

Etichete: