Redactia.ro
Home » Monden » Magda Catone, mărturisiri cutremurătoare după moartea soțului ei: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Magda Catone, mărturisiri cutremurătoare după moartea soțului ei: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

GALERIE FOTO (4) Magda Catone, mărturisiri cutremurătoare după moartea soțului ei

Magda Catone, mărturisiri cutremurătoare după moartea soțului ei. Celebra actriță a trecut prin momente dificile. Recent, Magda Catone a vorbit despre soțul ei, regretatul actor Șerban Ionescu. Actrița a făcut declarații șocante.

Magda Catone, mărturisiri cutremurătoare după moartea soțului ei: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Magda Catone, mărturisiri cutremurătoare după moartea soțului ei. Regretatul actor Șerban Ionescu s-a stins din viață în 2012, lăsănd în urmă o soție îndurerată și un copil. Magda Catone și Șerban Ionescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea actorilor. Actrița s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor, iar recent a povestit drama prin care a trecut după moartea soțului ei.

Cei doi au împreună un băiat, pe Carol. Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, vedeta a făcut dezvăluiri șocante. Actrița a povestit că nu a putut să-și plângă soțul, fiind o femeie puternică. Cu toate astea, Magda Catone a recunoscut că îi este dor de Serban Ionescu. “Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta”, a spus vedeta.

Magda Catone a declarat că fiul ei, Carol, seamănă perfect cu regretatul actor, mărturisind că el o ajută foarte mult să-și aline dorul de soț. Carol a moștenit atât trăsăturile fizice ale tatălui, cât și talentul actoricesc. Tânărul, în vârstă de 26 de ani organizează împreună cu mama lui, festivalul Șerban Ionescu. “Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu iar eu sunt directoarea Festivalului”, a povestit Magda Catone la Prima TV.

Actrița a mărturisit că de Crăciun îi este cel mai dor de soțul ei. Actorul era cel care juca rolului lui Moș Crăciun pentru copiii tuturor apropiaților. “De Sărbători ne e cel mai dor de el. Șerban era Moș Crăciun pentru că el era cel care mergea la Ducu Darie, la Tania, la Manuela Hărăbor, era moșul care aduce bucurii copiiilor”, a mai povestit actrița.

Magda Catone și Șerban Ionescu au divorțat

După 30 de ani de căsnicie, Magda Catone și Șerban Ionescu au divorțat. Prima separare a avut loc în 2010, când actrița a depus cererea de divorț. Ulterior, aceasta ș-a răzgândit, dar după doi ani, Șerban Ionescu a luat decizia de a se despărți definitiv de mama copilului său. „In cazul meu, un divort ar fi ca un botez. Ca si cum m-as mai naste o data. Azi, la ora 16:30, am intentat proces de divort sotiei mele, Marga Catone”, declara actorul în trecut.

Actorul s-a stins din viață înainte ca procesul de divorț de Magda Catone să ia sfârșit. ”Îmi e dor de Șerban, dar la ocazii, cum e și asta (Gala Premiilor Gopo – n.r.), pot să-l văd pe peliculă. Pelicula este o formă de a nu-l uita și o accesez în momentele când simt nevoia.Am făcut un festival în memoria lui Șerban. Se numește «Festivalul Șerban Ionescu» și vrea să fie un festival de teatru pentru tineret.”,declara Magda Catone la șapte ani de la moartea actorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: