Redactia.ro
Home » Monden » Magda Pălimariu este însărcinată? Prezentatoarea Tv și-a anunțat retragerea de pe micile ecrane

Magda Pălimariu este însărcinată? Prezentatoarea Tv și-a anunțat retragerea de pe micile ecrane

GALERIE FOTO (10) Magda Pălimariu este însărcinată

Magda Pălimariu este însărcinată. Prezentatoarea de la PRO TV trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. În urmă cu ceva timp, Magda Palimariu și-a anunțat retragerea de pe TV, pentru o perioadă. Se pare că vedeta se pregătește să devină mămică pentru prima oară.

Magda Pălimariu este însărcinată? Prezentatoarea Tv și-a anunțat retragerea de pe micile ecrane

Magda Palimariu este una dintre cele mai apreciate prezentatoarea de vreme de la PRO TV. Vedeta a lucrat mai mult de 15 ani la postul de televiziune, timp în care a prezentat mai multe jurnale de știri. Anul trecut, în luna august, Magda s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen, care lucrează în Norvegia ca președinte al Camerei de Comerț. Recent, ea a anunțat că se retrage pentru o perioadă de pe TV, invocând că va pleca în Osolo, lângă soțul ei. Potrivit cancan.ro, Magda Pălimariu este însărcinată și ar fi decis să plece în Oslo, să locuiască alături de soțul ei. Momentan,  vedeta nu a confirmat sarcina.

În urmă cu ceva timp, Ionuț Erikesn a povestit, cu ceva vreme în urmă, pentru businessmagazin.ro, că a plecat din România, pentru prima dată când avea ani. O vacanță în Grecia l-a făcut să realizeze că este momentul să își schimbe viața. După ce a lucrat ca ospătar, actualul soț al Magdei Palimariu a ajuns, la Oslo, unde și-a continuat studiile universitare.

Cum s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după ce s-a căsătorit

Magda Pălimariu s-a născut la Sibiu a absolvit studiile în CLuj și a devenit jurnalistă în București. În 2021 s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț Norvegiano-Române din Oslo. Într-un interviu, Magda Palimaru a vorbit despre căsnicia sa, dar și cum i s-a schimbat viața după ce s-a căsătorit. Prezentatoarea Tv a declarat că se simte o femeie liberă, chiar dacă a devenit soție. „Nu s-a schimbat nimic esenţial. Cred că asta este şi ideea: să te simţi liber şi autentic lângă partener. Acum am cu cine împărţi toate momentele prin care trec şi suntem sprijin unul pentru celălalt. În plus, am şi partener de dans”, a spus Magda Palimariu, OK!.

În vârstă de 43 de ani, Magda Pălimariu arată incredibil de bine. Vedeta a declarat că se ocupă de fizicul ei și face sport. De asemenea, vedeta a vorbit și despre copii. Acesta declara în trecut că își dorește copii, iar în ceea ce privește sexul copilului, jurnalista își dorește și băiat și fetiță. Magda Pălimariu a povestit momentul când l-a cunoscut pe soțul ei. „Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Relaţia a decurs firesc, ca între doi oameni care se plac, au ce discuta, împărtăşesc aceleaşi valori. Cred că e foarte important să găseşti pe cineva care să te înţeleagă, să te accepte aşa cum eşti, să te facă să râzi şi alături de care fiecare zi să fie o bucurie”, a mai spus Magda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: