Redactia.ro
Home » Monden » Maia Morgenstern a ieșit din izolare. Cum se simte actrița

Maia Morgenstern a ieșit din izolare. Cum se simte actrița

GALERIE FOTO (3) Maia Morgenstern a ieșit din izolare

Maia Morgenstern a ieșit din izolare. În urmă cu câteva zile, celebra actriță anunța că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta s-a vindecat și a ieșit din izolare, mărturisind că a rămas marcată de zilele în care a așteptat să se vindece. Cum se simte Maia Morgenstern?

Maia Morgenstern a ieșit din izolare. Cum se simte actrița

Maia Morgenstern a ieșit din izolare. În ultima perioadă, tot mai multe vedete de la noi au anunțat că au fost infectate cu noul coronavirus. Unele dintre ele au avut simptome grave, în timp ce altele au trecut prin boală mai ușor. Maia Morgenstern se numără printre ele. În urmă cu câteva zile, vedeta anunța că a fost testată pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care s-a autoizolat în casă, aflându-se sub supravegherea unei echipe de medici de la un spital de stat.

Actrița a declarat că este bine, mulțumindu-se celor care au avut grijă de ea. “Peste două zile ies din carantină. Fie în urmă și uitat acest timp dureros, înspăimântător. Am stat cuminte în casă, am respectat tratamentul și indicațiile medicilor. Cum e și normal de altfel. Lucrurile merg spre bine. Am încredere, speranță. Grijă.

Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor ce au contribuit cu fapta, cu gândul, cu un sfat la vindecare. Cuvintele sunt puține și palide. Nu pot cuprinde recunoștința pentru cei ce mi-au lăsat la poartă o pungă cu alimente, medicamente, un bax de apă, fructe, sucuri”, a spus în urmă cu câteva zile actrita.

După ce a terminat cu izolarea, Maia Morgenstern s-a filmat și a postat un clip video pe rețelele de socializare. Vedeta și-a liniștit fanii spunându-le că se simte bine. Mai mult, actrița s-a reconectat la viata zilnică.“Bună dimineață! În covalescență, refacere, calm, reconectare la viața de zi cu zi, exerciții de respirație, ușoare mișcări, ne revenim, ne facem sănătoși, bine, și la minte și la trup…”, a spus Maia Morgenstern pe filmare.

Maia Morgenstern apare într-un videoclip internațional al artistei Airyen Vay

Maia Morgenstern a devenit cunoscută la Hollywood după ce a jucat rolul Mariei, în filmul celebru Patimile lui Hristos, regizat de Mel Gibson. Astfel, actrița a început să primească tot mai multe roluri atât în România, cât și peste hotare. Recent, MAia a primit un nou rol într-un videoclip special, al solistei Airyen Vay. Prin acest videoclip, la piesa „Breathe”,actrița vrea să transmită un mesaj important.

În video, solista încurajează tinerii să-și facă vocea auzită, iar mesajul rezonează cu toți ascultatorii. “Clipul muzical e o poveste. O poveste de viață adevărată, o întâmplare aproape obișnuită. Cu bune, cu rele. Conflictul între generații, situațiile limită, tensionate între părinți și copii. Sentimentul că nu te aude și, mai ales, nu te înțelege ființa cea mai apropiată: mama ta. Sau copilul tău. Senzația că strigătul de disperare sau de ajutor se topește, dispare fără urmă, fără ecou…parcă e purtat de vânt spulberat. Și te întrebi, îndurerat, confuz, când și cum s-a căscat prăpastia asta între tine și cei dragi? De ce? Cum a fost posibil? Cine e vinovat? Cine are dreptate? Cine suferă cel mai tare?”, spune Maia Morgenstern.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: