Redactia.ro
Home » Monden » Maia Morgenstern, cu sufletul sfâșiat de durere după ce a vorbit cu unchiul ei din Israel. Ce confesiune tulburătoare i-a făcut bărbatul

Maia Morgenstern, cu sufletul sfâșiat de durere după ce a vorbit cu unchiul ei din Israel. Ce confesiune tulburătoare i-a făcut bărbatul

maia morgenstern

Bombardamentele din Israel au îngrijorat o lume întreagă și au șocat opinia publică. Adepții grupării Hamas au atacat Israelul și au comis acte de o violență inimaginabilă, în care peste 1.200 de persoane și-au pierdut viața. Actrița Maia Morgenstern a vorbit despre clipele dificile prin care trec rudele sale, aflate în Israel în aceste clipe atât de dificile.

Maia Morgenstern a vorbit cu unchiul ei, prins în bombardamentele din Israel. Mărturisirea cutremurătoare a bărbatului

La aproape 72 de ore de când adepții grupării Hamas au atacat Israelul și au ucis sute de oameni nevinovați, actrița Maia Morgenstern a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a descris clipele dificile pe care le traversează membrii familiei sale aflate în Israel.

Actrița a dezvăluit că a vorbit la telefon cu unchiul său, în vârstă de 80 de ani, aflat în Israel. A avut un șoc imens atunci când a observat cât de speriat era bătrânul care i-a povestit, cu lacrimi în ochi, cum țara a căzut pradă teroriștilor.

„M-a sunat Puiu, Puiu Rappaport. Fratele meu, unchiul meu, prietenul meu, familia mea. Mereu vesel, optimist, puternic, binedispus, tonic. Mereu pus pe glume, mereu o vorbă de duh, mereu o binecuvântare sau o amintire prețioasă de împărtășit.

Mereu un sfat bun, o încurajare: o să fie bine! Îți suntem alături! Hai fruntea sus! Suntem o familie! Suntem noi!! Ne sunăm de sărbători, avem atâtea de povestit. Și mereu aceeași discuție: ei? Când mai vii pe la noi? Când mai vii pe’acasă? Israel e acasă! Te așteptăm cu drag, cu soare, cu mare, cu măsline, cu humus, cu cântece vechi, cu copiii, cu nepoții, cu miere, cu fructe…curmale și portocale. Poate, am să vin sigur! În vacanță. Israel e acasă!

Astăzi Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți.. Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu. Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit MAMA. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său”, a scris Maia Morgenstern pe pagina de Facebook.

Maia Morgenstern și-a rugat admiratorii să se roage pentru Israel și locuitorii lui

La finalul acestei relatări sensibile, Maia Morgenstern a lansat un apel către toți prietenii săi de pe Facebook, pe care i-a rugat să se roage pentru liniștea locuitorilor din Israel, precum și pentru oprirea războiului care a ucis deja peste 1.200 de oameni.

„M-a rugat să scriu un mesaj. De susținere. Suntem alături de voi! Vă susținem! Vă avem în gândurile și în inimile noastre! Suntem o familie! Alături de Israel! …acum vă rog și eu, la rândul meu, pe voi, dragi prieteni! Voi, cei care iubiți Israelul, pentru care Israel înseamnă destinație de vacanță sau loc al spiritualității…sau prilej de împlinire profesională sau..Vă rog mult: un cuvânt bun, un gând de susținere!”, a concluzionat Maia Morgenstern.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: