Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mama a 4 copii, terifiată de soțul abuziv, construiește o casă doar uitându-se pe YouTube

Mama a 4 copii, terifiată de soțul abuziv, construiește o casă doar uitându-se pe YouTube

casa de pe youtube

Timp de mulți ani, Cara Brookins a fost căsătorită cu un bărbat pe care ea îl descrie ca fiind abuziv, dominant și violent.

Ea spune că el “a ajuns să aibă schizofrenie paranoidă manifestă”.

Până în 2008, Cara și cei patru copii ai săi – care aveau 17, 15, 11 și 2 ani – se simțeau ”prizonieri în propria casă”. Singura cale prin care puteau să iasă din acea situație era să plece de acolo – dar Cara știa că nu își permitea să cumpere o nouă casă destul de mare pentru toți cinci.

Fiind sătulă să trăiască în frică, Cara și-a luat copiii și s-au mutat într-o casă mică, înghesuită, în apropriere de Little Rock, Arkansas.

Acela a fost momentul în care i-a venit o idee ce i-a schimbat complet viața.

“Am închiriat o cabană pentru întrunirea de Ziua Recunoștinței”, a spus ea știrilor CBS News. ”Iar, conducând acolo, am trecut pe lângă o casă ce era distrusă de o tornadă atât de rău încât puteai să-i vezi și interiorul. Era această casă de vis! Nu ai oportunitatea în fiecare zi să vezi reamenajarea unei case din interior, dar uitându-mă la aceste scânduri și cuie, părea destul de simplu. “

“M-am gândit Aș putea pune acest zid la loc, dacă chiar încerc. Poate ar trebui să încep de la zero.”

Pe parcursul a următoarelor nouă luni, cu ajutorul tutorialelor de pe Youtube și a celor patru copii ai săi, Cara a reușit să facă ceva de neconceput.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro