Redactia.ro
Home » Știri » Mama adolescentului ucis de energizante și tutun rupe tăcerea: «Nu a vrut să mănânce în ultimele zile»

Mama adolescentului ucis de energizante și tutun rupe tăcerea: «Nu a vrut să mănânce în ultimele zile»

bautura energizanta

Cazul adolescentului care s-a stins în timp ce se afla într-o tabără din cauza consumului excesiv de energizante a șocat o țară întreagă. Mama îndurerată a adolescentului a găsit puterea de a vorbi despre tragedia care i-a lovit familia și face o serie de declarații inedite. Femeia habar nu avea că fiul adolescent consuma energizante, așadar a fost uimită când a aflat că acesta a murit din cauză că băuse mai multe astfel de băuturi atât de dăunătoare sănătății.

Mama adolescentului ucis de energizante și tutun rupe tăcerea

Ianis s-a simțit din ce în ce mai rău în timpul școlii de vară la care participa, iar medicii au constatat că combinarea țigărilor și a băuturilor energizante a fost fatală pentru el. Mama adolescentului a declarat că nu l-a văzut niciodată pe fiul său consumând energizante, motiv pentru care nu știe ce s-a întâmplat cu el în timpul școlii de vară.

Mama lui Ianis a fost profund șocată când a aflat despre incidentul din tabără, mai ales pentru că nu l-a văzut niciodată consumând energizante. Cu toate acestea, femeia menționează că a observat o schimbare în comportamentul băiatului ei în zilele dinaintea decesului prematur al acestuia. „Nu a băut niciodată acasă aşa ceva, nu mi-a cerut să îi cumpăr aşa ceva! Ultimele două zile nu a mâncat, a fumat foarte mult şi a băut energizant”, a spus mama lui Ianis, băiatul din Iași care s-a stins din viață la doar 17 ani.

„Mi-au spus că Ianis nu a vrut să mănânce în ultimele zile, era foarte bucuros, fericit, nu a avut nevoie de mâncare. Nu voia, i s-a dat și nu voia. Mi s-a spus, în schimb, că a fumat foarte mult și consuma câte 3, 4 energizante pe zi. Atât mi s-a spus mie, dar eu nu știu ce anume, câte a putut să consume copilul ăsta. Este un trend, se duc la școală și consumă toți o dată, deci se iau unul după altul, este pur și simplu un trend. Eu nu am știut că consumă, în schimb mi s-a spus că a fost văzut cu energizantul, bunica l-a văzut cu energizantul. Știu că toți copiii consumă și aș vrea să nu mai sufere nimeni”, a declarat mama adolescentului Ionela Tanasă, pentru Digi24.

Medicii nu i-au putut salva viața adolescentului

Ianis a fost diagnosticat cu o ischemie cardiacă acută de către medici, însă, din păcate, aceștia nu au reușit să îl salveze, iar adolescentul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Specialiștii atrag atenția asupra pericolului combinației dintre consumul de energizante și tutun sau pastile, deoarece aceasta poate duce la tulburări cardiovasculare grave și, în cele din urmă, poate provoca un stop cardiorespirator.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: