Redactia.ro
Home » Monden » Mama Asianei Peng, atac dur la adresa familiei lui Laurențiu Reghecampf. „Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă!”

Mama Asianei Peng, atac dur la adresa familiei lui Laurențiu Reghecampf. „Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă!”

Mama Asianei Peng atacă dur familia lui Laurențiu Reghecampf, odată ce fiica sa a fost cerută în căsătorie de către Luca, fiul antrenorului de fotbal. Iată ce a putut spune despre Corina Caciuc!

Mama Asianei Peng, atac dur la adresa familiei lui Laurențiu Reghecampf

Silvana, mama Asianei Peng, iubita lui Luca, este extrem de repulsivă la adresa lui Laurențiu Reghecampf, din pricina relației pe care o are alături de Corina Caciuc. Luca a cerut-o în căsătorie pe fiica lui, iar Silvana susține că fiica sa nu este de speța Corinei Caciuc:

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nuntă. Luca Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!

Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!

Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu banii și bunăstarea lor”, a transmis Silvana Peng, conform click.ro.

Asiana Peng, dezamăgită de reacția mamei sale la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Asiana Peng s-a declarat extrem de dezamăgită, în urmă cu câteva luni, de reacția mamei sale care a susținut că nu este de acord cu relația pe care o are Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc:

„Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine. Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează”, a susținut Asiana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: