Redactia.ro
Home » Monden » Mama Biancăi Pop încearcă s-o aducă pe calea cea bună. Ce spune despre fiica sa

Mama Biancăi Pop încearcă s-o aducă pe calea cea bună. Ce spune despre fiica sa

Bianca Pop

Mama Biancăi Pop, dezamăgită de comportamentul fiicei din ultima perioadă. Geta încearcă să își aducă fiica pe drumul cel bun.

 

Gestul făcut de mama acesteia

 

Bianca Pop a avut numeroase apariții scandaloase în ultima perioadă. Vedeta și-a dezamăgit mama din cauza comportamentului pe care l-a afișat în ultima perioadă. Mai mult, în ultima perioadă, Bianca Pop a apărut în numeroase scandaluri cu interlopi.

Mama vedetei a recurs la un gest incredibil pentru a o aduce pe fosta ispită de la ,,Insula Iubirii”, pe calea cea dreaptă.

Una dintre cele mai controversate ispite de la ,,Insula Iubirii”, Bianca Pop  a stârnit reacția internauților după ce a declarat că nu iese din casă dacă nu are 1.000 de euro în geantă.

Deși relația dintre cele două a fost una foarte bună până în acest moment, mama vedetei a declarat într-un interviu pentru Antena Stars că  este dezamăgită de fiica ei.

 

Care este relația dintre cele două

 

Femeia, pe care mulți o confundă cu sora Biancăi, căci arată cum nu se poate mai bine, a mărturisit că ultimele luni au fost groaznice pentru ea, cu nopți nedormite și multe lacrimi vărsate. Bianca Pop pare să fie vinovată de acest lucru.

Geta o știe pe Bianca rebelă din fire, dar acum ar fi exagerat și ar fi luat-o pe ”căi greșite”, fapt pentru care bunica sa a ajuns să se roage la biserica pentru binele ei. ”Mi-a dat teroare acum, a stat cinci luni acasă. A fost foarte greu cu ea. Ea zilnic mă blochează peste tot, mă supăra chestia asta, nu dorm noapte, am fost tristă, am și plâns foarte mult în lunile astea. Ea nu suportă să o critic. Dar îi reproșez tot, tot ce a văzut toată lumea, anturajul, paharele de vin în plus”, a mărturisit mama artistei.

Mai mult, Geta a mărturisit că fosta ispită ar fi fost așa dintotdeauna. ,,Dar ea mereu a fost așa, rebelă, nici la școală nu purta uniformă, făcea parada modei și atunci și nici nu învăța prea bine, nu-i plăcea nimic la școală, dar a luat bacalaureatul.”

 

Bianca Pop a crescut fără tată

 

Geta Pop a vorbit și despre greutățile prin care a trecut și cum a reușit să își crească singură fata. ,,Probabil a marcat-o și că a crescut fără tată, a murit când avea 2 ani, eu fiind și mamă și tată. Dar nu i-am părăsit, am mers la serviciu, i-am trimis la școală, le-am dat sfaturi bune. Acum m-am rugat foarte mult să vină acasă, chiar și mama mea a trimis bilet la biserică să ne rugăm pentru ea și Dumnezeu ne-a ascultat și a venit cu bine acasă”, a mai spus mama ispitei.

Cu toate acestea, Geta crede că Bianca va avea un viitor bun. ”Mi-aș dori o familie pentru ea, un viitor, dar ce e al ei, e pus deoparte”. 

Bianca Pop a fost implicată în scandaluri cu interlopii. Fosta ispită a fost personajul principal al mai multor scandaluri răsunătoare. Fosta ispită nu s-a putut abține și a reușit să se bage în conflicte dure, din care tot ea a ieșit foarte șifonată. După tot felul de vizite la spital, bătăi, scandaluri cu droguri și băutură, vedeta a rămas pe poziții, însă a avut nevoie de un timp de răgaz să își recapete forțele, potrivit a ceea ce a menționat pe Instagram.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: