Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop se dezice de relațiile cu interlopi și de scandaluri! Unde s-a refugiat în ultima perioadă

Bianca Pop se dezice de relațiile cu interlopi și de scandaluri! Unde s-a refugiat în ultima perioadă

Bianca Pop

Bianca Pop, fosta ispită de la ”Insula Iubirii” pare că s-a retras într-un con de umbră, în ultima vreme, după ce adesea apărea în scandaluri de proporții la tv.

Unde s-a refugiat Bianca Pop

Fosta ispită la ”Insula Iubirii”, Bianca Pop pare că s-a retras din peisajul lumii mondene. La o lună de când a dispărut din lumina reflectoarelor, aceasta le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că este plecată din București, pentru a se regăsi. Mai mult, ea nu știe când va reveni în Capitală.

„După cum știți, am plecat din București în urmă cu două săptămâni, nu mă mai regăseam, nu aveam liniște, eram foarte agitată. Nu știu când o să revin pentru că nu simt nevoia acum, nu mai am nevoie de anturaje, de prietenii, de nimic, am înțeles foarte multe, și am învățat foarte multe în aceste cinci luni în București. Tot ce știu este că am nevoie de liniște, de fericire, de persoane puține lângă mine, dar de calitate. Nu îmi pare rău de nimic, nu mă interesează cum mă vede lumea sau ce părere are despre mine, nu îmi dă nimeni de mâncare. Viața merge înainte, oamenii din greșeli învață”, a fost mesajul postat de Bianca Pop pe noul ei cont de Instagram.

Bianca Pop, implicată în mai multe scandaluri 

Bianca Pop a fost personajul principal al mai multor scandaluri răsunătoare. Fosta ispită nu s-a putut abține și a reușit să se bage în conflicte dure, din care tot ea a ieșit foarte șifonată. După tot felul de vizite la spital, bătăi, scandaluri cu droguri și băutură, vedeta a rămas pe poziții, însă a avut nevoie de un timp de răgaz să își recapete forțele, potrivit a ceea ce a menționat pe Instagram.

Bianca Pop, drogată și violată în club

În luna septembrie, la doar câteva zile după ce Bianca Pop povestea, plângând, că a fost drogată în club și mai apoi violată, vedeta s-a răzgândit și declara că a fost doar drogată. Acuzația de viol a dispărut. Fosta ispită de la Insula Iubirii și-a schimbat declarațiile și a dezvăluit cu totul și cu totul altceva.

Mai mult, Bianca a mărturisit că vrea cu orice preț să se facă dreptate. Era de părere că încă mai avea în corp, la momentul celor dezvăluite, substanța folosită pentru drogarea ei. Totodată, ea a punctat faptul că s-a simțit foarte rău după ce a fost drogată și că, timp de 2 zile, nu a știut pe ce lume se află.

Petrecerea a început cu 5 persoane și s-a ajuns la 35

„M-au sunat niște persoane. Din cinci s-au făcut 35. Ne-am distrat, am băut. Mi-au pus un în pahar. Mi-au furat banii din portofel, mi-au furat telefonul. Două zile și două nopți n-am mai știut de mine. Nu am fost violată, nu am fost bătută, am fost drogată.

M-au pus să fac aceste chestii. Am ajuns să nu mai știu de mine. Tremuram de frică. Mi-a fost foarte rău, voiam să mă sinucid, plângeam chiar și după cațelul meu. Am refuzat internarea că am vrut să merg și la poliție, și la IML, dar nu am reușit”, a dezvăluit Bianca Pop, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: