Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop se pregătește să devină mamă. Fosta ispită a făcut anunțul

Bianca Pop se pregătește să devină mamă. Fosta ispită a făcut anunțul

Bianca Pop

Bianca Pop, una dintre ispitele fierbinți care au frânt inimi la „Insula Iubirii”, a revenit în atenția fanilor cu un anunț șoc. Vedeta a declarat că își dorește copii, însă nu oricum, ci în anumite condiții. Tot aceasta a spus pe rețelele de socializare că își dorește o viață nouă, total diferită de cea de burlaciță.

Se spune că înțelepciunea vine odată cu vârsta și așa se pare că este și cazul unei foste tentații de la Insula Iubirii, una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune. Bianca Pop și-a anunțat fanii că s-a săturat de viața de burlaciță și că este gata să devină soție, mamă și gospodină.

A făcut anunțul într-un live pe Instagram

Bianca Pop a reușit să își recapete conturile de socializare, astfel că, a putut să stea de vorba cu fanii săi și să îi pună la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei. Vedeta a spus că este gata de un nou capitol in viață și că este pregătită pentru schimbări. Întrebată de un admirator dacă iși dorește o familie și copii, Bianca a spus: „Da, îmi doresc, dacă voi avea un bărbat minunat în viața mea, care să aibă caracter”.

Bianca Pop, devoratoare de bărbați controversați

Cunoscută pentru gusturile speciale în ceea ce privește bărbații, Bianca Pop a ieșit în atenția presei cu tot felul de relații controversate. Marian Aliuta, fostul fotbalist al Stelei, acum în vârstă de 42 de ani, făcuse o pasiune pentru focoasa brunetă, aceștia fiind surprinși de paparazzi în mășînă acestuia, sarutandu-se cu patos.

Pe lângă fotbaliști, Bianca Pop este atrasă și de băieții răi ai României, așa cum este Ciprian Pian (n.r. fratele lui Emi Pian, omorat in urma unei altercatii mafiote) din clanul Duduianu, cu care a avut o serie de certuri. „Noi ne-am certat, ne-am împins. N-am fost bătută, m-am lovit singură. M-a bruscat! A fost gelos pentru că mă sună fostul. Totul a fost la mișto. Noi doi nu am fost împreună. Nu am fost niciodată iubita și nici amanta lui Ciprian Pian. Pe această cale vreau să îmi cer iertare familiei lui. Totul a fost o regie pentru televiziune. Eu am iubit, m-am împăcat cu fostul. Este Claudiu, un băiat din Brașov. M-am împăcat cu el, îl iubesc foarte mult”, spunea Bianca Pop în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: