Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop, bătută într-un club din București. Ispita de la Insula Iubirii a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut

Bianca Pop, bătută într-un club din București. Ispita de la Insula Iubirii a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut

GALERIE FOTO (2) Bianca Pop, bătută într-un club din București

Fosta ispită de la Insula Iubirii se pare că nu mai scapă de probleme. După ce în urmă cu o săptămână declara că a fost drogată și jefuită de câteva persoane necunscute, Bianca Pop a povestit cum recent a fost bătută în club de față cu toată lumea.

Bianca Pop, bătută într-un club din București. Ispita de la Insula Iubirii a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut

Bianca Pop trece dintr-o extremă în alta! Fosta ispită de la Insula Iubirii trece prin momente de groază în această perioadă. În urmă cu câteva zile, bruneta declara că a fost agresată, drogată și jefuită de persoane necunoscute.

Acum, Bianca susține că a fost bătută cu bestialitate într-un club din Capitală de față cu toată lumea. Mai exact, se pare că totul s-a petrecut în acest weekend, când ispita a ieșit în club în București.

Aceasta a povestit cum a fost bătută de cinci bărbați necunoscuți. Potrivit acesteia, în momentul în care s-a dus la baie, s-a trezit că o persoană îi bate insistent la ușă. După ce a deschis, în fața ei erau cinci bărbați necunoscuți care au început să o lovească cu picioarele.

Tot ce își dorește bruneta este ca autoritățile să-i facă dreptate. ”M-a urmărit până la baie și a bătut la ușa mea. Am deschis, am dat să ies și erau patru, cinci în fața ușii. M-a prins de păr, eu m-am întors, i-am prin mâna și m-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng și în picior. Nu știu cine e. Nu știu nimic”, a completat Bianca.

Bianca Pop batuta in club

Bianca Pop, drogată de mai multe persoane

În urmă cu câteva zile, Bianca Pop acuza câteva persoane că ar fi drogat-o. După ce s-a simțit rău două zile, bruneta a sunat la ambulanță, ulterior fiind transportată la spital.

Bianca Pop se pare că trece printr-o perioadă grea. Deși lansarea în muzică ar fi trebuit să-i aducă multă fericire, bruneta nu scapă de probleme. După ce și-a jelit prietenul ucis într-o răfuială, Emi Pian, Bianca a ajuns să verse lacrimi amare susținând că a rămas fără conturile de socializare, după ce mai multe persoane au fost deranjate de postările ei și au raportat-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: