Redactia.ro
Home » Monden » Cine e bărbatul care o păzește pe Bianca Pop? E denumit King Kong de Berceni

Cine e bărbatul care o păzește pe Bianca Pop? E denumit King Kong de Berceni

GALERIE FOTO (2) Cine e bărbatul care o păzește pe Bianca Pop_

Bianca Pop, una dintre cele mai controversate personaje al momentului, este protejată de unul dintre cei mai temuți interlopi din Capitală.

Recent, bruneta a fost transportată la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale acuzând că a fost drogată și jefuită de mai multe persoane.

Cine e bărbatul care o păzește pe Bianca Pop? E denumit King Kong de Berceni

Bianca Pop, speriată după ce săptămâna trecută a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, susținând că a fost drogată și violată, a decis să ceară ajutorul. După ce și-a pus în cap mai multe clanuri interlope din București, Bianca a apelat la unul dintre cei mai temuți oameni din sectorul 4, și anume Bebino, din clanul Sportivilor, pentru a fi protejată.

Astfel, Bianca l-a filmat zilele trecute în timp ce era la mall, de la spate, pe cel care se ocupă de protecția sa, aceasta fiind sigură că nimeni nu îi va mai face rău.

Bebino

Cine este Bebino, zis și King Kong de Berceni?

Bebino, este unul dintre cei mai duri lideri ai clanului Sportivilor din București. Potrivit imaginilor postate de ispita de la Insula Iubirii pe rețelele de socializare, se observă faptul că deși interlopul a fost implicat într-o luptă sângeroasă, după urma căreia a avut de suferit, se simte mult mai bine.

În filmare se vede cum la un moment dat, acesta se întoarce și îi face cu ochiul, după care, la scurt timp, bruneta a postat câteva imagini cu interlopul la bustul gol, în timp ce își încorda mușchii.

Această decizie a fost luată de Bianca după ce săptămâna trecută, a acuzat că a fost drogată. Potrivit acesteia, câteva persoane au drogat-o, i-au furat banii din portofel, telefonul, iar două zile nu și-a revenit.

Mi-au furat banii din portofel, mi-au furat telefonul. Două zile și două nopți n-am mai știut de mine. Nu am fost violată, nu am fost bătută, am fost drogată. M-au pus să fac aceste chestii. Am ajuns să nu mai știu de mine. Tremuram de frică. Mi-a fost foarte rău, voiam să mă sinucid, plângeam chiar și după cațelul meu. Am refuzat internarea că am vrut să merg și la poliție, și la IML, dar nu am reușit”, a dezvăluit Bianca Pop

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: