Redactia.ro
Home » Știri » Care sunt cele 13 clanuri interlope din București și ce teritorii își împart

Care sunt cele 13 clanuri interlope din București și ce teritorii își împart

GALERIE FOTO (4) Clanuri interlope din Bucuresti

Deși capitala României este un oraș liber, aceasta este stăpânită de clanurile interlope existente în fiecare sector.

Acestea cer taxe de protecție, racolează femei de pe stradă, se ocupă cu drogurile, sechestrează persoane și în cel mai rău caz le i-au viața. Deși autoritățile încearcă să le elimine, nu au nicio putere.

Află care sunt cele 13 clanuri interlope care au pus stăpânire pe capitala României.

Care sunt cele 13 clanuri interlope din București și ce teritorii își împart

În fiecare oraș din România există câte un clan interlop, dar Bucureștiul este umbrit de aceste grupări. Mai exact, nu mai puțin de 13 clanuri interlope există în Capitală, care și-au dobândit notorietarea prin fapte foarte grave.

Deși poliția și oamenii politici știu de existența lor, nimeni nu reușește să destructureze aceste grupări care au pus stăpânire pe întreg Bucureștiul.

Clanurile Gemenii și Sadoveanu, sector 1

Clanul lui Sandu Geamănu se ocupă cu furtul de mașini de lux, acesta devenind cunoscut după ce a reușit să-i fure mașina lui Gigi Becali. Geamănu se află la momentul actual în închisoare, fiind condamant la 25 de ani de închisoare după ce a torturat un bătrân.

Dar, oamenii săi sunt conduși de Cristian Mitrache, care se ocupă cu trafic de persoane și proxenetism, organiezează răpiri, furturi de mașini sau din locuințe.

Clanul gemenii
Clanul Gemenii

Clanul Duduianu, sector 2

De asemenea, în sectorul 2 al Capitalei clanul Duduianu a pus stăpânire pe oraș. Aceștia se ocupă de prostituție, cămătărie, șantaj, trafic de droguri și furturi. Totodată, atacurile cu săbii, topoare și pistoale fac parte din istoria grupării.

Clanul Duduianu
Clanul Duduianu

Clanul Chira, sector 3

Unul dintre cele mai puternice clanuri din București este clanul Chira din sectorul 3. Aceștia se ocupă cu răpire de persoane, șantaj, proxenetism, afaceri ilegale cu fier vechi, violuri și extorcare. De asemenea, în acest sector mai este recunoscut și clanul condus de Sile Pietroi.

Clanul Sportivilor, sector 4

În sectorul 4, cămătarii cer taxă de protecție și fac acte de o cruzime îngrozitoare. Aceștia își torturează victimele, iar liderul grupării, Gheorghe Mustață se află în libertate.

Clanul Sportivilor
Clanul Sportivilor

Clanurile Ștoacă, Pian și Cămătarii, sector 5

Clanul Ștoacă, este o grupare condusă de Ion al lui Ștoacă și este considerată una dintre cele mai mari rețele de trafic de heroină. În acest sector, își fac legea și cei din clanul Pian, dar și gruparea Cămătarilor.

Clanurile Luptătorii, Bubă și Vasiloi, sector 6

Sectorul 6 este condus de clanul Luptătorii fiind ordonat de Eugen Preda, care se află la închisoare pentru că a coordonat cel mai mare furt de armamanet din România, iar clanul Vasiloi, condus de Gheorghe Dincă, se ocupă cu trafic de persoane și recuperări de datorii.

Clanul Bubă este condus de Adrian Tuli, specializat în taxe de protecție, proxenetism și percepe taxe suplimentate pentru locurile de veci din cimitirul „Sfânta Vineri”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini