Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop a rămas fără bani. Cine îi plătește chiria fostei ispite de la „Insula Iubirii”

Bianca Pop a rămas fără bani. Cine îi plătește chiria fostei ispite de la „Insula Iubirii”

Bianca Pop a rămas fără bani.

Fosta ispita de la Insula Iubirii, Bianca Pop a recunoscut că a rămas fără niciun ban și că a apelat la cineva pentru a fi ajutată financiar.

În urmă cu ceva timp, bruneta se lăuda în fața publicului că ea nu iese din casă fără o mie de euro, dar se pare că portofelul acesteia „a secat”, motiv pentru care a a rămas falită.

Bianca Pop a rămas fără bani. Cine îi plătește chiria fostei ispite de la „Insula Iubirii”

Bianca Pop, cea mai controversată ispită de la Insula Iubirii trăiește cea mai dificilă perioadă din viața sa.

După ce a susținut că a fost victima unei agresiuni grave, bruneta a rămas acum falită. Recent, fosta ispită a declarat că este decisă să se ocupe de viitorul ei, la care a început deja să lucreze.

Pentru că a avut probleme cu unii lideri interlopi, aceasta a apelat la ajutorul lui Bebino, zis și King Kong din Berceni, care este unul dintre liderii clanului Sportivilor.„Este un prieten bun, dar nici nu ne cunoaștem personal”, a povestit Bianca Pop în cadrul unei emisiuni.

Bianca este ajutată financiar

Potrivit Spynews.ro, pentru că Bianca Pop a rămas fără bani, Bebino o ajută și financiar. Deși nu se cunosc prea bine, bărbatul este decis să o ajute pe brunetă până se pune pe picioare.

Până o să mă descurc singură din punct de vedere financiar mai este, fiindcă acum nu am contract cu nimeni și după ce-ți fură cineva tot, nu mai ai bani. Acum, Bebino mă ajută, mi-a dat bani să-mi plătesc chiria”, a declarat Bianca Pop.

După o perioadă în care Bianca surprindea pe toată lumea cu aparițiile ei, aceasta a reușit să găsească persoane bune și influente care să o ajute să-și revină și să privească pozitiv spre ziua de mâine.

În urmă cu două săptămâni, Bianca a declarat că a fost la un pas de a fi abuzată sexual de către o persoană necunoscută care a bătut la ușa camerei de hotel la care aceasta era cazată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: