Redactia.ro
Home » Monden » Mama copilului lui Cătălin Cazacu o persecută pe Ramona Olaru: „Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui”

Mama copilului lui Cătălin Cazacu o persecută pe Ramona Olaru: „Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui”

Mama copilului lui Cătălin Cazacu o persecută pe Ramona Olaru: „Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui”

Nicoleta Delinescu, fosta parteneră de viață a lui Cătălin Cazacu şi mama copilului fostului campion la motociclism, a vorbit cu inima deschisă despre actuala iubită a acestuia, Ramona Olaru. Iată detaliile!

Mama copilului lui Cătălin Cazacu o persecută pe Ramona Olaru

Nicoleta Delinescu susține că nu a cunoscut-o personal pe Ramona Olaru, însă este ferm convinsă că se aseamănă celorlalte femei care au fost în viața tatălui copilului ei, Andrei, de când s-au despărțit, până în prezent. Aceasta a precizat că nu o deranjează relația acestuia cu blondina și că pentru ea relația dintre Cătălin Cazacu și copilul lor este cea mai importantă. Totodată, interpreta de muzică populară a povestit că are o relație frumoasă cu fostul partener, de dragul copilului:

„Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste… vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani. Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el. Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm și asta este cel  mai important lucru pentru mine, să existe în continuarea o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului”, a declarat Nicoleta Delinescu, pentru Click!

Cătălin Cazacu se implică în creșterea fiului său

Nicoleta Delinescu a povestit că fostul partener de viață este foarte implicat în creșterea fiului lor, deși Andrei locuiește la Timișoara, alături de ea:

„Anul acesta nu am făcut Crăciunul împreună, ultimul Crăciun petrecut împreună a fost acum doi sau trei ani, când Cătălin a fost la Timișoara de sărbători și am putut să ne strângem cu toții la părinții lui acasă. Atunci a fost și ultima oară când a venit Moș Crăciun la Andrei, că apoi nu a mai crezut în el. Cadourile vin tot timpul de la tată, chiar dacă el nu este prezent. Andrei fiind la fel de pasionat de condus și de motoare. A venit Moșul, anul acesta, la el, cu un volan și jocuri multe în domeniul ăsta, pentru că doar motorul îl poate conduce momentan, mașinile le conduce online”, a mai spus Nicoleta Delinescu, entru sursa citată mai sus.

 

Sursa foto: mycta.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: