Redactia.ro
Home » Monden » Mama Cristinei Cioran a fost umilită de fostul iubit al fiicei sale. Alex Dobrescu își cere iertare: „Îmi vine să plâng!”

Mama Cristinei Cioran a fost umilită de fostul iubit al fiicei sale. Alex Dobrescu își cere iertare: „Îmi vine să plâng!”

Alex Dobrescu își cere iertare de la mama Cristinei Cioran.

Într-o dezvăluire emoționantă, Alex Dobrescu, fostul partener al actriței Cristina Cioran, a vorbit despre greșelile pe care le-a comis în relația lor și își exprimă regretul profund, în special față de mama actriței. După o relație marcată de momente frumoase, dar și de tensiuni, Dobrescu aduce acum în lumina reflectoarelor detaliile mai puțin cunoscute ale despărțirii lor și ale dinamicii familiale care a urmat.

Relația tumultoasă dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran

Relația dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-a încheiat la aproximativ un an și jumătate de la nașterea fiicei lor, Ema, care a devenit centrul universului actriței. Dobrescu descrie o schimbare în comportamentul ambilor parteneri după venirea pe lume a micuței, marcând începutul sfârșitului pentru povestea lor de dragoste.

Conform relatărilor lui Dobrescu, nașterea fiicei lor a adus modificări semnificative în comportamentul ambilor părinți, devenind un punct de cotitură în relația lor. „Ea a devenit exigentă, mult mai exigentă. Și eu mi-am schimbat puțin comportamentul,” rememorează el, evidențiind cum prioritizarea nevoilor copilului a adus tensiuni suplimentare.

„M-a înțeles mereu și s-a bucurat, cred, de glumele mele și de satira mea, Până la un moment dat, când a născut și atunci s-au schimbat un pic lucrurile. Ea a devenit exigentă, mult mai exigentă. A început să i se pară lucrurile pe dos. Și eu mi-am schimbat puțin comportamentul, pot să zic că și eu am fost lăuz după nașterea fetiței. Nu m-am speriat, pentru că l-am avut și pe Noel înainte, că am un băiat dintr-o fostă căsătorie, tot o fată deosebită. Doar că s-a dereglat ceva, nu știu ce, s-a crispat relația. A intervenit copilul pe primul loc. Nu e totul așa cum se dă la televizor, au mai fost și nuanțe. Suntem super bine acum”, a declarat Alex Dobrescu la Xtra Night Show.

Alex Dobrescu își cere iertare

Într-o exprimare plină de emoție, Dobrescu își exprimă regretul profund față de comportamentul său anterior, în special față de mama Cristinei Cioran. „Îmi vine să plâng. Vreau să îmi cer iertare mamei Cristinei Cioran, că i-am greșit mult,” a mărturisit el, adăugând că, deși intențiile sale au fost greșit înțelese la acel moment, acum realizează cât de mult a contribuit ea la binele familiei.

Fostul iubit al actriței regretă că nu a apreciat eforturile făcute de mama Cristinei și recunoaște că a interpretat greșit gesturile ei de ajutor drept intruziuni în intimitatea sa. „I-am vorbit urât, nu a mai vrut să stea la noi la București… și eu am înțeles greșit asta,” rememorează Dobrescu, subliniind că acum își dă seama de importanța și valoarea ajutorului oferit.

„Îmi vine să plâng. Vreau să îmi cer iertare mamei Cristinei Cioran, că i-am greșit mult, am greșit enormf ață de această femeie, care a îngrijit-o perfect pe Ema, s-a purtat cu mine poate că și mai frumos decât mama mea. M-a primit în sânul familiei și eu am înțeles-o greșit. Vreau să știe că îmi pare rău și că ea chiar este ca o mamă a mea. I-am vorbit urât, nu a mai vrut să stea la noi la București, că ea venise să aibă grijă de copil, începuse să îmi facă ordine prin lucruri, prin casă și să aibă grijă de mine. Și eu am înțeles greșit asta. Că îmi caută prin lucruri, am crezut că îmi strică intimitatea, când colo încerca să facă bine”, a mai spus Dobrescu.

Această dezvăluire vine ca un memento al complexității relațiilor umane și al impactului pe care comunicarea și înțelegerea (sau lipsa acestora) le pot avea asupra dinamicii familiale. Prin recunoașterea greșelilor și exprimarea regretelor, Alex Dobrescu deschide calea către vindecare și posibilitatea unei relații mai bune în viitor, atât cu Cristina Cioran, cât și cu familia acesteia. În ciuda despărțirii, ambii părinți rămân uniți în dragostea pentru fiica lor, Ema, și speră într-un viitor în care greșelile trecutului pot fi iertate și depășite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: