Redactia.ro
Home » Știri » Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri tulburătoare despre Cristian Cioacă. Ce s-a petrecut, de fapt, după moartea avocatei: «I-a luat tot, i-a luat și viața, un creion n-am amintire»

Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri tulburătoare despre Cristian Cioacă. Ce s-a petrecut, de fapt, după moartea avocatei: «I-a luat tot, i-a luat și viața, un creion n-am amintire»

mama elodia chinescu

Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare în cursul zilei de 22 august după 9 ani, în contextul în care condamnarea definitivă a fost de 15 ani în spatele gratiilor. Așa cum era de așteptat, familia avocatei Elodia Ghinescu este revoltată din pricina deciziei pe care au luat-o magistrații. Mama Elodiei este răpusă de durere și face declarații cu adevărat șocante.

Mama Elodiei Ghinescu, revoltată că ucigașul fiicei sale a fost eliberat

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014 la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru că şi-a ucis soția, dată dispărută în 2007. Trupul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit niciodată, deși în acest caz a fost desfășurată una dintre cele mai mari anchete din România. De altfel, Cristian Cioacă nu a recunoscut niciodată că a ucis-o, cu propriile mâini, pe cea care i-a fost parteneră de viață.

Mama Elodiei Ghinescu este răpusă de durere, însă nu mai are lacrimi pentru a-și plânge fiica. Este dezamăgită de faptul că magistrații au luat decizia de a-l elibera pe Cristian Cioacă din închisoare înainte ca acesta să-și ispășească întreaga pedeapsă pe care a primit-o. Mama avocatei susține că a știu, încă de la început, că polițistul nu era o alegere bună pentru fiica sa, însă nu a dorit să intervină în relația lor.

„Când mi l-a prezentat fiica mea, nu l-am plăcut deloc, i-am și zis să nu se căsătorească cu el că nu pare în regulă. Nu știu ce căsnicie aveau, dacă se înțelegeau sau nu, căci Elodia nu ne povestea nimic, probabil voia să ne protejeze. Ce a făcut acest om este de neiertat.

Dar, dacă o lovise, dacă făcuse această prostie, ne putea căuta sau putea suna la Salvare, poate că în ziua de azi fiica mea mai trăia. Așa cum a făcut și soțul Danei Roba. În ultima clipă, el a apelat la medic, s-a căit, și azi femeia trăiește”, a declarat mama Elodiei, conform Playtech.

Cel mai mare regret al mamei Elodiei Ghinescu

În plus, mama Elodiei are un mare regret peste care nu poate trece oricât de mult ar încerca. Acela că nu are niciun obiect amintire de la fiica sa întrucât Cristian Cioacă a avut grijă să le vândă toate în schimbul unor sume infime de bani. Haine de blană, bijuterii, haine toate au fost vândute sau oferite femeilor cu care Cioacă ar fi avut relații după moartea Elodiei, susține mama victimei.

„Nu am nimic amintire de la ea, niciun obiect. Cioacă i-a vândut toate hainele, mă suna lumea să-mi spună că le-a băgat în două magazine second hand, i-a vândut și blănurile, pe mai nimic. I-a dat și aurul, i-a luat și banii din conturi, avea cum, căci era și numele lui trecut acolo. I-a luat tot, i-a luat și viața, un creion n-am amintire de la fata mea”, a declarat femeia, conform aceleiași surse.

Mama Elodiei Ghinescu a povestit și despre imaginile de groază pe care le-a văzut atunci când a intrat în casa în care fiica sa și-a găsit sfârșitul. Detaliile sunt unele greu de citit și procesat. „În apartamentul Elodiei nu am avut acces decât după un an și ceva. Când am intrat, era sânge peste tot, și în dormitor, și sub parchet era sânge închegat, era încă și pe clanța ușii, pe pat, în sufragerie, pe perdele, probabil, săraca, s-a prins de ele, ca să se salveze. Cum să eliberezi din închisoare un om care a săvârșit asemenea orori?”, se întreabă mama Elodiei, care s-a resemnat cu gândul că trupul fiicei sale nu va fi găsit niciodată și cu faptul că doar Cristian Cioacă știe ce s-a întâmplat cu adevărat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: