Redactia.ro
Home » Știri » Mama fetiței ucise, declarații șocante: „Știam că a omorât-o, dar nu l-am denunțat pentru că îl iubeam”

Mama fetiței ucise, declarații șocante: „Știam că a omorât-o, dar nu l-am denunțat pentru că îl iubeam”

Mama fetiței ucise, declarații șocante: „Știam că a omorât-o, dar nu l-am denunțat pentru că îl iubeam”

Mama fetiței de 12 ani ucise, în sectorul 4 din București, a făcut declarații șocante. Iată noi informații despre acest caz.

Mama fetiței ucise, declarații șocante: „Știam că a omorât-o, dar nu l-am denunțat pentru că îl iubeam”

Deși în primă fază le-ar fi spus anchetatorilor că nu e ea criminala și că nu știe cine ar fi putut să o omoare pe fetița ei, mama victimei găsite fără suflare în lada canapelei pare să-și fi schimbat recent declarațiile.

Femeia pare să știe cine ar fi ucis-o pe fiica ei, referindu-se astfel la concubinul ei, dar nu l-ar fi denunțat pe acest ape motiv că îl iubește. Greu de spus exact acum cum s-ar fi întâmplat întreaga crimă, deoarece anchetatorii încă pun cap la cap toate indiciile și toate dovezile.

„Știam că a omorât-o, dar nu l-am denunțat pentru că îl iubeam”, ar fi spus aceasta, potrivit Antena 3 CNN.

Se pare că într-o zi, femeia a plecat de acasă, iar când s-a întors, nu și-a mai găsit acasă fetița. Concubinul i-ar fi spus că cea mică a plecat la tatăl ei biologic, cu care mama nu era în relații bune.

Ce a răspunsul ministrul Lucian Bode când a fost întrebat dacă poliția a căutat-o pe fetiță înainte să fie găsită ucisă

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat miercuri că nu poate da detalii despre activitatea poliției în căutarea fetiței de 12 ani ucise înainte de a fi descoperită fără suflare, fiind parte a dosarului penal.

„Eu mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs. Este o anchetă sub coordonarea procurorului. Vă pot asigura că structurile de poliție desfășoară în acest moment, începând cu momentul declanșării anchetei deschiderii dosarului penal, desfășoară activități polițienești atât în România cât și pe teritoriul altor state din Europa pentru ca cei vinovați de această crimă să fie trași la răspundere cât mai repede cu putință.
Detalii cu privire la momentul în care s-a declanșat această acțiune, cu privire la cercul de suspecți și alte aspecte de acest gen, eu în acest moment nu pot să vi le ofer.

Activitățile polițienești premergătoare dosarului penal sunt parte a dosarului penal. Acesta este motivul pentru care Poliția Capitalei nu vă poate da detalii visavi de ce a făcut înainte de deschiderea dosarului penal, dar fiți convinși că toate aceste aspecte vor fi lămurite, inclusiv ceea ce dumneavoastră îmi sugerați prin întrebare, dacă poliția a intervenit la timp sau ce a făcut în perioada respectivă, ce activități a desfășurat poliția în etapa despre care vorbeați. Toate aceste activități ale Poliției vor fi parte a acestui dosar de urmărire penală și le veți afla atunci când procurorul va decide.

Sursa: Lucian Bode, ministrul de Interne

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: