Redactia.ro
Home » Știri » Mamă, fiu și bunic, morți într-un accident rutier, în Neamț! Copilașul avea trei ani

Mamă, fiu și bunic, morți într-un accident rutier, în Neamț! Copilașul avea trei ani

Mamă, fiu și bunic, morți într-un accident rutier, în Neamț! Copilașul avea trei ani

Trei persoane – mamă, fiu și bunic – au murit într-un accident rutier, petrecut în această după amiază în Neamț. Iată cum s-a întâmplat totul și ce se știe în momentul de față despre această tragedie.

Mamă, fiu și bunic, morți într-un accident rutier, în Neamț! Copilașul de trei ani n-a mai avut nicio șansă

Trei persoane au murit în această după-amiază pe DN2-E85, în comuna Secuieni, județul Neamț. O familie întreagă este distrusă, după ce trei dintre membri au pierit.

Este vorba de o tânără mamă, copilașul ei și tatăl femeii, adică bunicul copilului. Toți erau din Roman. Bărbatul avea 66 de ani, tânăra – 31 de ani, iar copilașul ei avea doar 3 ani. Toți au murit pe loc în urma impactului deosebit de violent cu o mașină care circula din sens opus, potrivit tvmneamt.ro.

Conform primelor date de la fața locului, mașina în care se aflau cele trei victime decedate era condusă de femeia de 31 de ani. Aceasta ar fi făcut o depășire fără să se asigure, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară (dubiță) condusă de un barbat de 33 de ani din Bacău. Dubița a fost proiectată apoi într-un al doilea autoturism.

În total, au fost șase victime, dintre care cele trei persoane din aceeași familie care au murit. Celelalte trei victime au fost transportate la spital. Cei doi adulți au fost găsiți de pompieri încarcerați.

„La data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuieni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcția Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău.

Ulterior autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Trifești, ce se deplasa din direcția Roman spre Bacău. Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane din primul autoturism, respectiv conducătoare auto și doi pasageri cu vârste de 3, respectiv 56 de ani, din municipiul Roman și rănirea altor trei persoane, respectiv cei doi conducători auto de 33 și 41 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani, din autoturismul condus de  bărbatul de 41 de ani. În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat insp. Ciofu Ramona- IPJ Neamț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: