Redactia.ro
Home » Știri » Mama Geta, dezvăluiri despre nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Cotolan. Unde va avea loc marele eveniment

Mama Geta, dezvăluiri despre nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Cotolan. Unde va avea loc marele eveniment

Sursă foto: Instagram

Iancu Sterp și Denisa Cotolan urmează să-și unească destinele într-o nuntă de poveste, pe data de 27 octombrie. Cei doi au spus deja „DA” la Starea Civilă, iar acum se pregătesc pentru cununia religioasă și marea petrecere. Evenimentul promite să fie unul special, fiind organizat cu mare atenție și implicare din partea familiei. Mama Geta, cunoscută pentru sprijinul pe care îl oferă copiilor săi, a jucat un rol important în pregătirile pentru nuntă, stabilind data și ocupându-se de rezervarea restaurantului.

Cununia religioasă va avea loc în Hațeg, locul de origine al miresei, Denisa Cotolan

Aceasta a dorit ca ceremonia să fie organizată în orașul său natal, iar dorința i-a fost respectată. Mama Geta a explicat că respectă alegerea tinerilor, fiind de acord cu decizia acestora de a sărbători într-un loc care are o semnificație aparte pentru Denisa.

„Doamna primar, în primărie, a lăcrimat și îi tremura vocea. Eu nu aveam nicio treabă, eram cu copiii, cu nepoții. Eram încântată, mirată de cai, cât erau de frumoși, caleașca, eram wow, nu îmi ajungeau ochii să mă uit. E un moment unic în viață și să îi ajute Dumnezeu să trăiască până la adânci bătrâneți cu mulți copii frumoși, așa ca ei. La cununia religioasă o să se cunune în Hațeg, la oraș, că acolo a vrut Denisa, de acolo aparține ea. E nunta lor, alegerea lor, eu nu am treabă”, a ținut să spună mama Geta, la wownews. 

Nunta va fi marcată de o petrecere impresionantă, la care sunt așteptate aproximativ 400 de persoane

Evenimentul va fi organizat într-un cadru festiv, la un restaurant ales cu grijă de Mama Geta, același loc unde și surorile lui Iancu, Getuța și Ileana, și-au celebrat nunțile. Petrecerea va avea loc duminică, pe 27 octombrie, iar seara târziu va aduce o ocazie specială suplimentară: ziua de naștere a lui Iancu. Astfel, familia și invitații vor continua să sărbătorească, cântându-i „La mulți ani” la miezul nopții.

Mama Geta este extrem de încântată și emoționată pentru acest eveniment, mărturisind că nunta lui Iancu este pentru ea un moment unic, mai încărcat de emoție decât celelalte nunți ale copiilor săi.

„Sunt atât de fericită, sunt în al nouălea cer, zici că sunt eu mireasa. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu atâta emoție nunta lui Iancu, nicio nuntă nu a fost cu așa emoție. Am sunat pentru Iancu la sala unde a făcut Getuța si Ileana nunta.

Duminica pe 27 e nunta, iar noaptea pe 28 îi cântăm la mulți ani, că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții. Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O sa cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprize, dar nu le pot spune”, a mai spus mama fraților Sterp.

Evenimentul va fi însoțit de muzică live și surprize pentru invitați, inclusiv un recital susținut de Culiță Sterp, fratele lui Iancu, care va cânta la petrecere. Mama Geta a lăsat să se înțeleagă că vor fi și alte momente speciale pregătite pentru cei prezenți, însă a ales să păstreze detaliile surprizelor secrete pentru a adăuga un plus de emoție și entuziasm.

Pe lângă pregătirile pentru petrecerea grandioasă, familia Sterp a avut parte și de momente emoționante la Starea Civilă, unde oficializarea căsătoriei a fost primită cu bucurie și lacrimi de fericire. Mama Geta a povestit despre clipele trăite în timpul ceremoniei, exprimându-și admirația față de caii și caleașca folosite la eveniment și emoția resimțită alături de cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: