Redactia.ro
Home » Monden » Mama Iuliei a leșinat când a aflat ce s-a întâmplat cu fiica și nepoții ei. Abia a făcut față veștii: „A venit Ambulanța, a avut un șoc”

Mama Iuliei a leșinat când a aflat ce s-a întâmplat cu fiica și nepoții ei. Abia a făcut față veștii: „A venit Ambulanța, a avut un șoc”

Mama Iulianei a fost devastată când a auzit despre gestul necugetat la care a recurs fiica ei. Una dintre vecinele femeii a povestit că aceasta a avut nevoie imediată de îngrijiri medicale, după ce autoritățile i-au dat vestea cutremurătoare.

„A venit Ambulanța, a avut un șoc”

Mama Iuliei a trăit șocul vieții ei când a aflat că fiica sa și-a luat viața când s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii în brațe.

Vestea devastatoare a făcut-o să leșine și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„A venit Ambulanța. A avut un șoc, normal, să ai grijă de nepoți și… Nu am cuvinte. Nu știu nimic, absolut nimic. Azi nici n-am mers la lucru. Am fost șocată.”, a declarat vecina mamei Iulianei, în emisiunea Mirelei Vaida.

Iuliana nu era în apele ei în ultimul timp

Acțiunea Iulianei a adus la suprafață detalii despre viața tinerei mămici pe care prea puține persoane le cunoșteau. Nici măcar prietena ei cea mai bună nu și-a putut da seama că Iuliana suferă de depresie. În același timp, vecinii tinerei mame susțin că o vedeau mai tot timpul tristă pe aceasta.

Până și manichiurista Iulianei a confirmat că femeia, în vârstă de 32 de ani, părea mereu abătută. Nu părea niciodată în apele ei și emana tristețe. Din păcate, s-a dovedit că aparențele au fost reale.

 „Venea acolo pentru diverse servicii. Am văzut-o mai mereu tristă, am și întrebat-o la un moment dat ce o apasă, că parcă e mereu supărată. Mi-a zis că are diverse probleme, dar foarte puțin și foarte vag.

Nu prea vorbea. Zicea că se ceartă, se împacă și cam atât. Parcă se abținea să spună mai multe. Eu cred că a vrut să se răzbune. Cred că a rămas fără viața ce a avut-o și a vrut să se răzbune pe fostul soț, că nu mai dorea să se reîmpace cu ea.”, a povestit manichiurista Iulianei, în cadrul emisiunii amintite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: