Redactia.ro
Home » Știri » „Mama lor țipă, urlă, se tăvălește!” Durere fără margini după ce trei copilași au murit într-un incendiu din București

„Mama lor țipă, urlă, se tăvălește!” Durere fără margini după ce trei copilași au murit într-un incendiu din București

„Mama lor țipă, urlă, se tăvălește!” Durere fără margini după ce trei copilași au murit într-un incendiu din București

Durere fără margini după ce trei copilași au murit într-un incendiu din București. Iată detaliile tragediei din sectorul 5!

Durere fără margini după ce trei copilași au murit într-un incendiu din București

Trei copilași și-au pierdut viața într-un incendiu care a avut loc într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei. Conform G4Media incendiul ar fi izbucnit după ce unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă.

Micuții au lăsat multă durerea în urma lor. Mămica lor a fost surprinsă țipând, urlând și tăvălindu-se de disperare, necaz și supărare.

Cei trei frațiori în vârstă de doar doi, trei și șase anișori au fost găsiți fără viață după ce s-au intoxicat cu fum, potrivit pompierilor de la fața locului.

„În această dimineață, în jurul orei 5:35, am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta din str. Surduc, Sectorul 5. Primele echipaje de interventie ajunse la caz au constatat ca incendiul era deja stins si ca se manifestase la un pat.

În cameră se aflau copiii de 2, 3 și 6 ani, găsiți intoxicați.

S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis ISU București.

„Mama lor țipă, urlă, se tăvălește!”

Rudele familiei susțin că mămica era singură cu cei trei copii, deoarece soțul este plecat în Germania, la muncă pentru a le asigure un trai mai bun:

„Toți trei copilașii sunt decedați. Nu știm mare lucru nici noi. Dormeau când s-a întâmplat! Erau cu mama lor, nepoata noastră. 

Stăteau cu chirie aici. Ne-au sunat rudele, la ora 7:30, și am venit să vedem ce se întâmplă. Și tocmai ce am aflat că toți trei copiii sunt decedați.

Durere cât cuprinde. Mama lor este în stare de șoc, vă dați seama, nici ea nu știe ce spune. Acum spune ceva, acum spune altceva, țipă, urlă și au băgat-o în mașina de poliție să nu vadă când sunt copiii scoși pentru a fi duși la INML.

Nu am înțeles nimic de la ea, a început să țipe, să urle, să se tăvălească, e plină de funingine, cum s-o fi chinuit singură acolo. Nu știu să vă spun… Habar nu am… Soțul ei muncea de câteva luni acolo, erau bine. Stau cu chirie, dar se descurcau”, a povestit unchiul mamei celor trei copii pentru Antena3 CNN.

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: