Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Cabral a dat în judecată Casa de Pensii București. Care este, de fapt, motivul

Mama lui Cabral a dat în judecată Casa de Pensii București. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (3)Mama lui Cabral a dat în judecată Casa de Pensii București

Mama lui Cabral a dat în judecată Casa de Pensii București. Argentina Boldea a lucrat în domeniul bancar și a condus mai multe instituții importante din România. Astfel, mama prezentatorului TV a dat în judecată Casa de Pensii.

Mama lui Cabral a dat în judecată Casa de Pensii București. Care este, de fapt, motivul

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Acesta are o relație apropiată cu mama sa, Argentina Boldea. În vârstă de 70 de ani, femeia a dat în judecată Casa de Pensii din București, contestând decizia de pensionare ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că solicită o recalculare a veniturilor pe care le-a obținut în timpul carierei profesionale. Mama lui Cabral a lucrat în domeniul bancar și a condus mai multe instituții importante din România.

Procesul initiat de mama prezentatorului tv se judecă la Tribunalul București, iar primul termen va avea loc săptămâna viitoare. Argentina Boldea s-a angajat în bancă în perioada anilor 1990, iar în timpul scandalului Bancorex, Argentina Boldea era directoarea băncii. La acea vreme, instituția a intrat în faliment după ce a fost devalizată prin complicitatea mai multor personaje faimoase ale vremii.

Argentina Boldea, mama lui Cabral a fost desemnată în acea perioadă reprezentant al salariaților Bancorex, încercând să lupte pentru drepturile bancherilor care au ajuns pe drumuri. ”În urma acestei prevederi, 344 de salariați Bancorex au fost stigmatizați.Cu ce suntem noi mai vinovați decât administratorii desemnați de stat, care au condus banca?”, se întreba la acea vreme mama lui Cabral. La scurt timp, femeia a ajuns la o bancă privată, tot pe poziție de conducere, dar recent a decis să se pensioneze.

Poveste incredibilă despre mama lui Cabral

Cabral Ibacka are multe povești interesante despre mama sa, dar cel mai impresionant moment este acela în care mama sa a doborât un bărbat care îi lovea intenționat mașina de serviciu. Argentina Boldea a fost vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact, iar cunoștințele de autoapărare a demonstrat că aceasta se poate descurca și în situații extreme. Prezentatorul TV a povestit că mama sa s-a luptat cu un bărbat care îi lovea mașina de serviciu. „Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani, a încercat să o bată. Ea a fost vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact. Iar la 60 și ceva de ani, «a intrat» pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu. Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn”, a povestit Cabral.

Mama lui Cabral Ibacka este originară din satul Moșești, comuna Robeasca, tatăl ei fiind preot. A decis să plece la București pentru a urma facultatea, iar la scurt timp l-a cunoscut pe tatăl lui Cabral. După ce s-au despărțit, buzoianca s-a căsătorit cu un al bărbat, Mircea Boldea, împreună cu care are o fiică.

Etichete: