Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Elon Musk în România. Maye Musk va găzdui un eveniment în Capitală

Mama lui Elon Musk în România. Maye Musk va găzdui un eveniment în Capitală

GALERIE FOTO (3) Mama lui Elon Musk în România. Maye Musk va găzdui un eveniment în Capitală

Mama lui Elon Musk în România. Maye Musk va găzdui un eveniment în Capitală, în ianuarie 2024. Iată toate detaliile!

Mama lui Elon Musk vine în România

Maye Musk, mama lui Elon Musk, este născută în Canada și este o legendă în industria modelingului. Aceasta a ajuns la frumoasa vârstă de 74 de ani și este un model demn de urmat, având o carieră de succes. Totodată, ea este cea care are trei copii care au cucerit lumea, producătorul de film Tosca Musk, restauratorul Kimbal Musk și miliardarul Elon Musk.

Aceasta va veni în țara noastră în ianuarie 2024. Iată motivul!

Maye Musk va găzdui un eveniment în Capitală

Maye Musk va găzdui un eveniment, în Capitală, la Sala Palatului, prin care își va promova cartea. La vârsta de 69 de ani a lansat această carte de memorii despre experiențele sale, intitulată „A Woman Makes a Plan” ( RO: „O femeie își face planul: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes”.) cu sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes.

Maye Musk va pleca după evenimentul din București în Bulgaria și apoi în Turcia, pentru a continua turneu de promovare a cărții.

Maye Musk va găzdui un eveniment în Capitală - promovare carte
Maye Musk va găzdui un eveniment în Capitală – promovare carte

Anamaria Prodan, entuziasmată de evenimentul susținut de Maye Musk

Anamaria Prodan a povestit pe rețelele sociale cât de încântată este de evenimentul ce va avea loc anul viitor. Vedeta susține că ea și Maye Musk au foarte multe calități în comun:

„Maye Musk va veni pentru prima oara in Romania. Un eveniment unic in care va povesti cum e sa cresti trei copii singura, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemănările dintre mine și MAYE sunt uluitoare și ma rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele sa calce pe urmele copiilor domniei sale ! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care l consider parte din Familia mea ,omul care a adus in Romania cei mai puternici oameni ai Planetei ! Pe data de 26 Ianuarie la Sala Palatului sunt mândra sa stau alături de aceasta femeie puternica și sa vorbim in fata femeilor din Romania despre demnitate , mândrie , succes, educație și munca împinsă la extrem fata de copii și familie și fata de VIAȚA !”, a scris Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram.

Cine este, mai exact, Maye Musk

Maye Musk și-a început cariera de model pe când avea doar 15 ani. Și în prezent activează în lumea modei, iar pe când avea 69 de ani, a fost cel mai în vârstă model ales să fie ambasador de imagine al Cover Girl.

Totodată, Maye este nutriționistă, călătorește în întreaga lume și ține discursuri la conferințe importante. În anul 2019, și-a lansat propria carte ”A Woman Makes a Plan, Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success”. Și-a cunoscut fostul soț, inginerul Errol Musk, în timpul liceului. Însă, relația nu a durat și s-au despărțit după o căsnicie de zece ani.

Împreună au trei copii: Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, Kimbal și Tosca. Se întâmpla pe când Maye avea 42 de ani. La acea vârstă, și-a luat cei trei copii și s-a mutat din Johannesburg în Toronto. Acolo, și-a continuat cariera de model alături de Elite Modeling Agency, iar la vârsta de 48 de ani s-a mutat în SUA.

La 60 de ani a luat decizia de a se tunde scurt și a nu se mai vopsi. Deși i s-a spus că îi va fi afectată cariera de model, Maye nu a acordat atenție și, dimpotrivă a obținut contracte cu branduri de renume:  Covergirl, Target, Macy’s sau Tiffany and Co.

Maye Musk a pozat la vârstă de 74 de ani în costum de baie:

„Dacă m-aș fi gândit că aș putea fi un model de costume de baie pentru Sports Illustrated, oamenii m-ar fi închis ca pe o nebună. Și acum iată-mă aici. Și sunt foarte încântată de ședința foto.

Sunt foarte entuziasmată că au decis că și femeile mai în vârstă pot purta costume de baie și să arate minunat. Cred că vor da multă speranță și vor inspira multe femei tinere să știe că poți purta un costum de baie și să arăți bine la orice vârstă, iar femeile din întreaga lume vor fi foarte încântate. Cred că va schimba cu adevărat modul în care femeile se simt atunci când ies în costum de baie”, a vorbit Maye Musk, despre ședința foto în costum de baie.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: