Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Jador a ajuns pe mâna poliției. Ce acuzații grave i-au fost aduse femeii: ”Merg să dau declarații”

Mama lui Jador a ajuns pe mâna poliției. Ce acuzații grave i-au fost aduse femeii: ”Merg să dau declarații”

GALERIE FOTO (2)

Mama lui Jador trece prin momente teribile din cauza unei greșeli fatale pe care fiul său a făcut-o în urma unui concert. Poliția a intrat imediat pe fir pentru a depista cine este, de fapt vinovatul. Cântărețul a făcut primele dezvăluiri despre situația mamei sale, dar și despre tot ceea ce s-a întâmplat, defapt.

Nu mai este niciun secret faptul că Jador are parte de tot felul de momente mai puțin plăcute în timpul concertelor sale. Acesta împărtășește cu fanii săi fiecare lucru și se amuză, doar că de data asta lucrurile sunt mult mai grave decât s-ar fi așteptat. Mama sa este cea care are de suferit, ceea ce nu este deloc plăcut.

Mama lui Jador a ajuns la poliție

Totul ar fi început în urma ultimului concert pe care Jador l-a avut. Se pare că acesta ar fi primit bani falși din partea celor care l-au angajat, însă cântărețul nu a știut asta. Ajuns acasă, fostul concurent de la Survivor a decis să îi lase banii mamei sale pentru a-i schimba, fără să se gândească vreo secundă că i-ar putea face mari probleme.

Poliția a ridicat-o imediat pe femeie pentru că a încercat să schimbe banii falși, iar artistul s-a văzut nevoit să intervină. Acesta a menționat că este chemat la audieri pentru ca polițiștii să se convingă de faptul că mama sa nu este un interlop.

„I-am dat bani mamei mele, s-a dus să îi schimbe și au luat-o jandarmii și poliția. Miercuri trebuie să merg să dau declarații că mama nu e interlop”, a declarat Jador, la Xtra Night Show.

Jador, alături de mama sa
Jador, alături de mama sa

Care este relația dintre Jador și Andreea Bălan

După o bună perioadă în care s-a speculat tot mai tare că Jador și Andreea Bălan formează un cuplu, bărbatul a spus adevărul despre asta. Se pare că este vorba strict despre o relație de prietenie, mai ales după melodia pe care au lansat-o împreună și nimic mai mult. Ba mai mult decât atât, Jador anunță că vor mai avea loc astfel de colaborări neașteptate în următoarea perioadă.

„Nu e adevărat. Relația noastră este doar de prietenie, atât. Avem o piesă împreună, mai avem și alte piese care vor fi lansate. Nu e adevărat. Se spun multe lucruri în presă”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: