Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Jador, probleme grave cu poliția. Care este motivul pentru care a ajuns acolo și cum a gestionat Jador situația

Mama lui Jador, probleme grave cu poliția. Care este motivul pentru care a ajuns acolo și cum a gestionat Jador situația

Jador își deschide inima și dezvăluie detalii inedite despre relația specială pe care o are cu părinții săi. Artistul, cunoscut pentru sinceritatea sa, nu ezită să împărtășească o întâmplare uluitoare: mama lui a fost implicată într-un incident cu jandarmii din cauza unor bani falși, trimiși de fiul ei! Totul a pornit de la câteva dedicații făcute în Germania, iar consecințele au fost pe măsură.

Mama lui Jador, ridicată de jandarmi

Într-un podcast moderat de Bursucu, Jador a dezvăluit că a primit bani falși în timp ce făcea dedicații la un eveniment în Germania. Neștiind că banii sunt falsi, Jador i-a trimis acasă, la familia sa din Bacău, cu intenția de a-i ajuta. Cu toate acestea, mama lui a fost luată de jandarmi pentru audieri.

„Am primit niște dedicații, în Germania, cu bani falși. Nu doar mama a fost chemată, ci toți colegii mei de trupă. Ne-a dat cineva bani falși și mă gândeam: mamă, sunt o grămadă de bani. Bineînțeles că banii mei se duceau la Bacău să îmi ajut părinții și, na, s-a dus să cumpere niște lucruri și s-a trezit cu Jandarmeria. Nu știu dacă au luat-o jandarmii cu mâinile la spate, și-au dat seama că e mama mea.

Îi mulțumesc Poliției pentru felul în care s-a purtat cu mama, pentru că în mod normal, pentru atâția bani falși, o puneau pe burtă. Dar și-au dat seama că mama este o femeie… E pocăită, e mafioată mama? S-a trezit mama la Poliție și m-a sunat mama: „Ce bani mi-ai dat, pușcăriașule?”. Îi zic: „Bre, ce ai pățit?”. Îmi zicea că e la Poliție, că se duce la pușcărie.

M-a întrebat: „Ce faci, măi? Cu cine umbli, boschetarule?”. Eu nu mai știam cum îl chema pe omul care mi-a dat banii la petrecere, acolo”, a relatat artistul.

„M-am rugat la Dumnezeu să îmi dea și mie o fată”

În același context, Jador a abordat și alte subiecte personale, inclusiv relația sa cu Oana Ciocan. Artistul își dorește să întemeieze o familie și să se căsătorească, mărturisind că a fost impresionat de fosta participantă la Survivor încă de la prima întâlnire.

„M-am rugat la Dumnezeu să îmi dea și mie o fată. Am cunoscut-o a doua zi pe Oana. Ne-am întâlnit la spital. Eu trebuia să fac proba psihologică și am zis că acum e momentul să se gândească dacă vrea să mă cunoască sau nu, pentru că mă duc să fac vizita psihologică. Noi acolo ne-am întâlnit, ea era tot la probă. Trebuia să mergem la Survivor și eu nu știam că ea a fost la Survivor, că nu mă uitam, vrei să te mint? Nu îmi place deloc de mine la televizor, mi se pare că sunt prost. M-a privit așa cum nu m-a privit nimeni. I-am zis că e obsedată de mine, dar acum eu sunt obsedat de ea”, a mai adăugat Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: