Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Klaus Iohannis, prima declarație după victoria fiului la alegerile prezidențiale

Mama lui Klaus Iohannis, prima declarație după victoria fiului la alegerile prezidențiale

GALERIE FOTO (3)

Mama lui Klaus Iohannis, prima declarație după victoria fiului la alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis a câștigat clar al doilea mandat de Președinte al României și va sta la cârma țării încă cinci ani.

Imediat după aflarea rezultatelor de la Exit Poll-uri, wowbiz.ro a luat legatura cu mama lui Klaus Iohannis. Femeia, stabilită de peste 30 de ani în Germania, nu a dorit să spună despre rezultat si le-a multumit elegant reporterilor.

Mama lui Klaus Iohannis, prima declarație după victoria fiului la alegerile prezidențiale

„Vă mulțumesc că m-ați sunat, acum mă uit și eu la știri. N-aș vrea însă să fac nici o declarație, vă doresc numai bine și numai bine tuturor pentru viitor”. 

În 2014 situatia a stat cu totul altfel. La acea vreme , tatal lui Klaus Iohannis a declarat că se aștepta să câștige și că totul a fost făcut prin munca lui „Ja! (n.r. „da” in germana). Ce sa zic, ne asteptam sa castige si suntem bucurosi… dar noi nu acordam nici un interviu, telefonul suna continuu de azi dimineata si noi nu suntem asa, am stabilit ca nu acordam nici un interviu. E treaba lui, munca lui, va rog sa ne intelegeti. La revedere!”, declara, în 2014, Gustav Heinz.

Cine sunt parintii lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a povestit în cartea sa, „Pas cu pas”, detalii importante despre familia lui.Părinții președintelui poartă numele de Susanne și Gustav Heinz Johannis, iar amândoi sunt sași transilvăneni. Ei au migrat în anul 1992, ca pensionari, din Sibiu în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria. „Aveau meserii simple: mama, soră medicală, tata, tehnician la o firmă din Sibiu. Sora mea a plecat imediat după Revoluţie. Părinţii mei au plecat prin 92-93; pe atunci deja nu mai locuiam împreună, eu eram căsătorit din 1988, iar ei erau deja pensionari. Dacă ar fi decis să plece mai devreme, probabil că aş fi resimţit mult mai puternic despărţirea de ei, dar în acel moment am acceptat firesc decizia lor şi mi‑am continuat propriile planuri”, a scris președintele în cartea sa.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini