Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Meghan ar putea călători în Marea Britanie cu Archie și Lilibet, astfel încât aceștia să se poată reuni cu părinții lor

Mama lui Meghan ar putea călători în Marea Britanie cu Archie și Lilibet, astfel încât aceștia să se poată reuni cu părinții lor

Prințul Harry și Meghan Markle i-ar putea aduce cu avionul pe Archie și Lilibet în Marea Britanie pentru înmormântarea reginei. Iată toate detaliile!

Harry și Meghan și-ar putea aduce copiii cu avionul pentru funeraliile reginei

Ducele și ducesa de Sussex, stabiliți în SUA, ar fi confirmat că vor rămâne în Marea Britanie până la sfârșitul perioadei de doliu regal, care se încheie la șapte zile după slujba din 19 septembrie.

Cu toate acestea, copiii cuplului, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an, au rămas în California cu mama lui Meghan, Doria Ragland, în vârstă de 66 de ani, și au petrecut deja mai mult de o săptămână despărțiți de părinții lor, care se apropiau de finalul unui turneu cu opriri bruște în Europa când regina a murit joi.

Potrivit The Telegraph, soții Sussex încearcă acum să stabilească dacă Doria și copiii ar trebui să zboare în Marea Britanie.

Ieri, un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei a confirmat că cei doi vor rămâne în Marea Britanie pentru perioada de doliu regal, potrivit The Express.

Meghan și Harry se așteptau să fie plecați de la conacul lor din Montecito doar pentru șapte zile, pentru mini-turneul lor european, în cadrul căruia susțineau diverse organizații de caritate apropiate de inimile lor.

Cu toate acestea, moartea reginei, joi, la Balmoral, la vârsta de 96 de ani, i-a împins să își prelungească șederea în Marea Britanie.

Prințul William, Kate Middleton, Harry și Meghan s-au reunit

Sâmbătă seara, prințul William și Kate Middleton, precum Harry și Meghan au făcut o apariție surpriză împreună la Castelul Windsor pentru a da atenție omagiilor florale depuse în fața porților domeniului Berkshire, în semn de omagiu pentru regretata regină Elisabeta a II-a.

Reuniunea marchează prima dată când cele două cupluri au apărut, împreună, în public de la Ziua Commonwealth-ului, de pe 9 martie 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: