Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Nicu, pompierul ucis în Bran, face acuzații: „Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul”

Mama lui Nicu, pompierul ucis în Bran, face acuzații: „Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul”

Mama lui Nicu, pompierului ucis în Bran face acuzații: „Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul”

Mama lui Nicu, pompierul ucis în Bran, face acuzații și susține că „tatăl criminalului și criminalul” au fost complici, de fapt. Iată amănunte și cum se apără tatăl suspectului principal când vine vorba despre aceste acuzații care i se aduc.

Mama lui Nicu, pompierul ucis în Bran, face acuzații: „Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul”

Nicu și Alexandra au fost găsiți morți în locuința lor, în Bran, iar principalul suspect este vărul lui Nicu. Mama tânărului mort este sfâșiată de durere și susține că și tatăl suspectului principal al dublei crime ar fi și el implicat. Mai exact, ar fi complice.

Mama lui Nicu Pepene: „Pentru ce să trăiesc. Oameni nevinovați. S-au certat jumătate de an pentru 10 cm de teren, strașina casei cum i se spune. De atunci nu s-au bătut, nu nimic. De atunci, ei s-au mai auzit prin alte persoane, că îi omoară. Cine credea așa ceva? // Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul. În casă împreună, în cameră împreună. A știut perfect unde se duce fiul lui, nu a rămas în casă. Fotografiile sunt și cu cuțit, și cu topor. A lăsat toporul jos și a dat cu cuțitul, apoi a lăsat cuțitul și a lovit cu toporul și în unul, și în altul? Nu există așa ceva! Este liber, nu se poate un asasin să stea aici. Nu în libertate. Ajung până la Bruxelles, nu se poate, vreau dreptate. Copiii nu-i mai recapăt în viață. Dar nici astia… Viermii de vii să-i mănânce”, a spus aceasta, potrivit România TV.

„Îmi zic toți să mă abțin. Nu mai pot. Nu poți să treci prin așa ceva. Nu a făcut crime, a împrumutat, a ajutat cu SMURD-ul. Erau o bunătate amândoi. Ajuta, muncea, și-a făcut o casă singur până s-a căsătorit. Și Alexandra, o bunătate de fată, lucra la spitalul de copii, sufletistă”, a mai adăugat femeia, conform sursei.

Femeia susține că tatăl suspectului principal al dublului asasinat ar fi amenințat-o, în trecut, că o omoară. Omul se apară, însă, de ambele acuzații.

„Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. (…) E o ticăloasă de femeie dacă a spus că eu sunt complice. Așa să-mi ajute bunul Dumnezeu ca aici să încremenesc dacă eu am știut de treaba asta. /// A făcut vreo plângere sau ceva dacă eu am amenințat-o? Ce nebună de femeie! Cum a putut să spună așa ceva? Ticăloasă! Așa ceva eu nu pot să-mi dau seama”, a mărturisit bărbatul, potrivit România TV.

Mama lui Nicu, pompierului ucis în Bran face acuzații: „Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul”
Foto: Antena 3 CNN / Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: