Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Răzvan Ciobanu a făcut declarații la 3 ani de la moartea fiului său. „Îl mai visez, dar sunt visele noastre”

Mama lui Răzvan Ciobanu a făcut declarații la 3 ani de la moartea fiului său. „Îl mai visez, dar sunt visele noastre”

În urmă cu 3 ani, pe 3 aprilie, Răzvan Ciobanu murea într-un mod tragic, în urma unui accident de mașină.

Mama celebrului creator de modă încă încearcă să își aline suferința lăsată de moartea fiului ei. Își dorește ca cineva să organizeze un festival de modă în numele lui

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urmă cu 3 ani

Veste morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu șoca pe toată lumea acum 3 ani. Bărbatul a încetat din viață la vârsta de 43 de ani, din cauza unui grav accident de mașină. Familia acestuia încă suferă, iar mama lui nu-și poate lua gândul de la fiul său. Elena Ciobanu a dezvăluit că încă îl mai visează pe Răzvan, însă nu a vrut să detalieze modurile în care acesta i se arată în vis.

 „Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el”, a spus mama lui Răzvan Ciobanu, pentru ego.ro.

Dorința pe care o mai are acum mama lui Răzvan Ciobanu este aceea de a organiza cineva un festival de modă care să îi poarte numele. Știe cât și-a iubit Răzvan profesia, însă ea nu este pricepută în acest domeniu și nu i-ar putea onora numele astfel.

„Noi ne ocupăm cu altceva, nu ne pricepem. Dar ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui”.

Părinții lui Răzvan Ciobanu locuiesc în satul Ciungetu, din județul Vâlcea. Acolo se ocupă de pasiunea lor, pe care au și transformat-o în afacere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: