Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit și nu se mai întoarce acasă! Soţul îi trimite şi acum mesaje fiului lor pentru a o liniști: „Nu pleca de la cazare!”

Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit și nu se mai întoarce acasă! Soţul îi trimite şi acum mesaje fiului lor pentru a o liniști: „Nu pleca de la cazare!”

GALERIE FOTO (2) Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit și nu se mai întoarce acasă! Soţul îi trimite şi acum mesaje fiului lor pentru a o liniști: „Nu pleca de la cazare!”

Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit și nu se mai întoarce acasă! Soţul îi trimite şi acum mesaje fiului lor pentru a o liniști: „Nu pleca de la cazare!”

Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit și nu se mai întoarce acasă

Au trecut patru săptămâni de când Sebi a murit, iar ucigaşul acestuia, Vlad Pascu, se află după gratii, alături de mam a sa, care ar fi încercat să muşamalizeze totul. Mama lui Sebi nu realizează încă cele întâmplate și faptul că fiul ei a murit. Iată detaliile!

Tatăl lui Sebi Olariu, victima tragicului eveniment de la 2 Mai, a găsit în borseta fiului său o cameră GoPro. Întregul accident a fost surprins: „Parcă m-a îndemnat cineva"
Sebastian Olaru, băiatul de 21 de ani, a decedat în  tragicul accident de la 2 Mai. Sursa foto: Arhivă

Soţul îi trimite şi acum mesaje fiului lor pentru a o liniști

Din cauza tragediei, tatăl lui Sebi îi trimite şi acum mesaje pentru a o liniști pe mama lui. Aceasta nu reușește să înțeleagă că fiul lor nu se mai întoarce acasă:

„Nu doresc nimănui să simtă ceea ce ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoatcă acasă!”, a declarat, pentru România TV, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi Olariu, tânărul omorât de Vlad Pascu, şoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai.

„Mama lui nu realizează, tot îl aşteaptă acasă, uşa e deschisă, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiercare vbneri seara, el a murit sâmbătă dimieanţă” a mai declarat Valentin Olariu.

Bărbatul a comentat atitudinea lui Vlad Pascu și a mamei lui după ce s-a aflat că au pus la punct un plan de a-l scoate din țară și a-l scăpa de închisoare:

„Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i-am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu!”.

„Dosarul a venit acum la Bucureşti şi sper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!”, a mai spus Valentin Olariu.

 

Sursa foto: România TV
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: