Redactia.ro
Home » Știri » Mama Raisei a reacționat la scrisoarea trimisă de polițistul care i-a ucis fiica: „Nu avem o ură față de el”

Mama Raisei a reacționat la scrisoarea trimisă de polițistul care i-a ucis fiica: „Nu avem o ură față de el”

Mama Raisei a reacționat la scrisoarea trimisă de polițistul care i-a ucis fiica

Mama Raisei a reacționat la scrisoarea trimisă de polițistul care i-a ucis fiica. Fetița de 11 ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de un polițist. Raisa se afla cu prietena ei când agentul de poliție le-a lovit în plin, dar fetita nu a mai avut nicio șansă.

Mama Raisei a reacționat la scrisoarea trimisă de polițistul care i-a ucis fiica: „Nu avem o ură față de el”

Raisa, fetița de 11 ani a fost ucisă în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Agentul de poliție care a accidentat-o mortal pe fetița, pe Bulevardul Laminorului din București, a scris o scrisoare emoționantă în care le cere iertare părinților îndoliați. Polițistul de 27 de ani le-a transmis părinților că regretă enorm pentru tragedia pe care a produs-o. În urmă cu puțin timp, mama Raisei, a intrat în direct în emisiunea Acces Direct, unde a vorbit despre scrisoarea pe care a primit-o de la polițistul care i-a ucis fiica.

Mama Raise a mărturisit că nu are niciun resentiment față de Constantin Popescu și că nu are pentru ce să îl ierte. „Nimeni nu se simte bine in aceasta postura. Nu am niciun resentiment fata de politist. Nu am niciun fel de sentiment de ură. Nu ii vrem raul, nu avem o ura fata de el atât noi, cât și cealaltă familie. Nu l-am iertat, dar nici nu am ce sa iert. Sunt niște sentimente ciudate, nici noi nu stim ce simtim. E complicat.(…)A fost atât de multă lume care ne-a oferit multe lucruri. Noi nu avam nevoie, le mulțumim tuturor. Avem nevoie de copilul nostru, dar acest lucru nu poate sa ni-l ofere nimeni„, au fost cuvintele emotionante ale mamei Raisei.

Agentul de poliție, scrisoare emoționantă către părinții Raisei

Avocatul familiei Raisei a publicat că autorul accidentului a trimis familiei acesteia o scrisoare în care își cere iertare pentru tot ce a făcut. De asemenea, agentul Constantin P. le-a trimis o scrisoare și familiei fetiței care a supraviețuit accidentului. „Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi”, își începe mesajul polițistul Constantin Popescu, în scrisoarea publicată pe site-ul indrumari-juridice.eu.

Polițistul a adăugat că regretă enorm moartea fetiței și nu știe ce să facă pentru a le opri durerea. „Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice. „Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. Ştiu că nu am cum acum să vă cer să mă iertaţi, nici nu mă aştept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeţi ca un criminal, ci ca pe un om care v-a greşit enorm şi care va trăi toată viaţa cu această grea apăsare. Am greşit, am greşit şi nu ştiu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri, şi oricât aş scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate şi aş da orice să pot să mă întorc şi să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât şi ce aş mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aş dori , dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face!Sincere regrete, Popescu Constantin”, a fost mesajul politistului transmis catre familia Raisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: