Redactia.ro
Home » Știri » Mama tânărului de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică, rupe tăcerea:  „Copilul meu e timid, nu ar fi sărit la bătaie”

Mama tânărului de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică, rupe tăcerea:  „Copilul meu e timid, nu ar fi sărit la bătaie”

Mama tânărului de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică, rupe tăcerea! Iată detaliile!

Mama tânărului de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică, rupe tăcerea:

Craiova a fost zguduită de un incident tragic petrecut în Grădina Botanică, unde un tânăr de 19 ani, Emanuel, a fost înjunghiat într-un atac surprinzător. Mama sa, profund șocată de eveniment, a venit cu primele declarații publice despre tragedie, insistând că fiul ei nu este un tânăr conflictual, ci un băiat blând și talentat.

Grădina Botanică din Craiova, un loc obișnuit de plimbare pentru tineri, a devenit nefericitul loc al atacului asupra lui Emanuel și a prietenei sale, Meliss. Într-o serie de plimbări obișnuite, cei doi își petreceau timpul în acest colț de natură, înconjurat de frumusețe și liniște.

Mama tânărului, devastată de evenimente, a mărturisit că nu știe cine ar putea să aibă ceva cu fiul ei și prietena lui. Aceștia formau un cuplu timp de câteva luni și se bucurau de o prietenie strânsă. Femeia a respins categoric speculațiile potrivit cărora atacatorul ar fi fost un fost prieten, afirmând că Emanuel nu vorbise niciodată de o astfel de persoană.

„Nu știu cine e ăla, ce a avut cu ei. Ei se plimbă des prin grădina botanică, copilul meu și prietena lui. Sunt de câteva luni împreună, au fost prieteni buni. Nu l-am auzit vreodată vorbind de persoana asta, că se speculează că era un fost prieten. Eu n-am auzit. Nu ar face rău. N-a sărit la bătaie niciodată cu cineva, e timid, nu l-aș vedea începând o ceartă cu cineva. Nu am fost dezamăgită de el niciodată. Studia, cânta la chitară foarte bine. 

De curând și-a făcut niște prieteni, prin care a cunoscut-o pe fata asta. Ieșeau mai multi în gașcă. Cum să producă ceva ce ar putea să le facă rău… Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu”, a spus mama băiatului, la Realitatea Plus

Tânărul înjunghiat a ieșit din comă

Cu toate că starea lui Emanuel a fost extrem de gravă, tânărul a ieșit din comă, însă prognosticul rămâne rezervat. Dr. Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova, a declarat că pacientul se află în continuare în stare critică și necesită un tratament complex și susținut de aparate. Evoluția sa este imprevizibilă, iar starea critică și zona de risc persistă.

„Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex și susținut de aparate.  

În cursul zilei de astăzi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, după care s-a decis deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță.  

La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc. Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat”, spune dr. Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova.

Potrivit surselor, chiar după tragedie, Emanuel a reușit să comunice cu autoritățile medicale. Tânărul a povestit că, în momentul atacului, el și Meliss se aflau pe o bancă și se uitau la telefon. Fără să știe ce îi așteaptă, au fost atacați în mod surprinzător de un individ necunoscut.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: