Redactia.ro
Home » Știri » Mama Tatiana s-a stins în iadul de la ATI Piatra Neamț. Zeci de copii abandonați, crescuți de femeie, o plâng

Mama Tatiana s-a stins în iadul de la ATI Piatra Neamț. Zeci de copii abandonați, crescuți de femeie, o plâng

Tatiana Gavril, una dintre victimele incendiului de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, în urma căruia 10 pacienți infectați cu noul coronavirus au murit, era o femeie care, pe lângă cei șase copii biologici, a crescut și mulți copii abandonați.

 

Mama Tatiana, una dintre victimele incendiului

10 pacienți infectatți cu noul coronavirus au murit sâmbătă seară în secția ATI  a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Salonul în care aceștia erau internați a luat foc.

Printre victime s-a aflat și Tatiana Gavril, o femeie în vârstă de 67 de ani căreia i se spunea Mama Tatiana. Femeia a crescut, timp de 25 de ani, pe lângă cei șase copii biologici, și alte zeci de copii abandonați. Femeia îi creștea pe copiii luați de suflet ca pe copiii ei.

Orfelinatul Casa Ray era locul unde Mama Tatiana și soțul ei, Tata Mihai, au avut grijă de copiii abandonați și au avut grijă să le ofere toate lucrurile de care are nevoie un copil.

Cei doi soți au crescut împreună, timp de 25 de ani, copiii nimănui, abandonați, uitați.

Tatiana Gavril avea 67 de ani și tocmai termina de umplut cămara cu provizii pentru iarnă, împreună cu copiii ei, când a primit vestea că este infectată cu noul coronavirus.

Atât femeia, cât și soțul ei, și doi nepoți de-ai lor, trei voluntari și 7 copii din orfelinat au fost infectați, ulterior. Doar femeia a avut forme severe ale bolii și a avut nevoie de internare.

,,Mama Tatiana a început să simtă dificultate în respirație, saturația de oxigen i-a scăzut până la 85, așa că a fost internată în spital. Deoarece starea ei s-a înrăutățit și mai mult, saturația scazându-i până la 63, a fost transferată pe secția ATI a spitalului, unde a fost conectată la două surse de oxigen și i s-a administrat maximul de medicamentație”, este mesajul pus pe site-ul orfelinatului Casa Ray.

Mama Tatiana, internată în noul salon în ziua incendiului

 

Mama Tatiana fusese intrenată în salonul care a ars chiar în ziua în care a avut loc incendiul, scrie Libertatea.ro. Mai mult, starea Tatianei începuse să se îmbunătățească după internare și tratament. Femeia reușise să stea la marginea patului în ultimele două zile. Însă, în ziua în care a murit saturația de oxigen urcase la 99, cu masca deoxigen.

Toții apropiații femeii sperau vești mai bune.

”Aveam speranța că ne vom revedea cu bine acasa și îi vom sărbători aniversarea în luna decembrie’‘, spun apropiații femeii.

,,O așteptam cu toții plini de nerăbdare și așteptam cu sufletul la gură, minut de minut, vești bune despre ea, însă… un trăsnet ne-a lovit pe toți când am auzit că este un incendiu la spital, pe secția ATI de la etajul 2, loc în care fusese mutată chiar în acea zi…”, au mai spus aceștia.

Tatiana a lăsat în urmă zeci de copii orfani care își plâng mama.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: