Redactia.ro
Home » Știri » Mama unei fete de 18 ani, dispărută din București, își strigă disperarea. „A fost răpită sau sechestrată”

Mama unei fete de 18 ani, dispărută din București, își strigă disperarea. „A fost răpită sau sechestrată”

Amalia Brăniștăreanu, o tânără de 18 ani din București, a dispărut în mod misterios miercuri după-amiază, în fața blocului unde locuia. Tânăra plecase pentru a cumpăra un energizant, dar nu s-a mai întors acasă. Mama Amaliei, cadru medical, își strigă disperarea, fiind convinsă că fiica ei a fost răpită, sechestrată sau chiar omorâtă. Tânăra a plecat fără telefon și fără alte obiecte personale, iar familia a început o căutare disperată, alături de poliție.

Dispariția misterioasă

Amalia locuia împreună cu mama și sora sa mai mică într-un apartament din Sectorul 5 al Bucureștiului. Miercuri după-amiază, în jurul orei 17:00, Amalia și-a pus hainele pe ea în grabă și i-a spus surorii sale că pleacă la un magazin din apropiere pentru a cumpăra un energizant. Distanța până la magazin era foarte mică, astfel încât fata nu și-a luat nici telefonul mobil și nici cheile. Amalia a ieșit în grabă, spunând că se va întoarce în câteva minute, dar nu a mai revenit.

Sora Amaliei și-a făcut griji când aceasta nu s-a mai întors după mai multe ore și a sunat-o pe mama lor, care era de gardă la spital. Disperată, mama fetei s-a întors acasă și a început imediat căutările, alertând poliția și vecinii din zonă.

Prietenul ei era la el acasă, ea la mine acasă. El are 19 ani, sunt doi copii. A vorbit cu ea ultima dată miercuri, pe la 11.00. Este un băiat foarte cuminte. Prietena ei cea mai bună nu a mai vorbit cu ea de alaltăieri. Nimeni nu știe nimic de ea. Ea nu pleca în haine de casă să se întâlnească cu cineva, nu pleca nemachiată, fără să-și îndrepte părul. Îmi spunea tot. Și când pleca de acasă, îmi spunea mereu unde se duce.

A vrut s-o trimită pe cea mică la magazin, dar nu ar fi putut să cumpere energizant pentru că este minoră. De aceea, Amalia s-a îmbrăcat și s-a dus ea. Ea nici nu voia să iasă afară, pentru că învață pentru școala de șoferi. A plecat îmbrăcată ca de casă. Nu și-a luat decât portofelul, în care avea buletinul și cu 10-15 lei, mai mult nu avea. A plecat fără telefon, fără chei, fără nimic. A zis că vine repede.

Magazinul este vizavi de blocul nostru. Ea la magazin nu a ajuns. Două vecine care stăteau pe bancă au văzut-o că s-a dus în stradă. De acolo s-a terminat firul. Toată noaptea am umblat prin tot Bucureștiul, nu mi-am găsit copilul pe nicăieri. Are pe corp două tatuaje, o foarfecă și un pieptăn, ea fiind hairstylist.„, a declarat femeia pentru cancan.ro.

Ipoteze îngrijorătoare

Nely Brăniștăreanu, mama fetei, este convinsă că Amalia a fost victima unui răpitor, având în vedere comportamentul cuminte al fetei și faptul că aceasta nu a mai plecat niciodată de acasă fără să anunțe. Femeia crede că fiica sa ar fi putut fi urmărită sau chiar luată împotriva voinței ei în drum spre magazin.

Ea a fost urmărită de mult și ori acum a putut să o ia, ori cineva a văzut-o întâmplător. Am un simț foarte dezvoltat și eu, ca mamă, bănuiesc că ori este răpită și ținută undeva, sechestrată, ori a fost violată și omorâtă. Copilul meu nu dispărea pur și simplu. Sunt într-o stare de disperare, nu știu pe la ce spitale să mai sun. O fi bătută, aruncată, lovită, nu știu. Nu știu unde să mă duc. Dacă lucrez în sistemul medical, vă dați seama ce văd. Vin fete violate, maltratate, mă gândesc că și copilul meu poate să fie la fel.”, a declarat Nely, temându-se de cel mai rău scenariu. De asemenea, femeia suspectează că cineva a observat-o pe fată în momentul plecării și a profitat de faptul că era singură și vulnerabilă.

Căutările continuă

Poliția a deschis o anchetă și a început căutările pentru găsirea Amaliei. Deși nu au fost descoperite indicii clare până acum, autoritățile fac apel la oricine ar avea informații despre locul în care s-ar putea afla fata să contacteze imediat poliția.

Familia fetei și vecinii au început să răspândească anunțuri cu fotografia Amaliei în speranța că cineva va oferi informații utile. Situația a generat îngrijorare nu doar în comunitatea locală, ci și în rândul prietenilor fetei, care își doresc ca Amalia să fie găsită în siguranță.

Această dispariție a adus din nou în atenție vulnerabilitatea tinerelor și riscurile la care pot fi expuse chiar și în cartierele în care trăiesc de ani de zile. Rămâne de văzut dacă ancheta va aduce rapid rezultate sau dacă misterul va continua să neliniștească familia și comunitatea din București.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: