Redactia.ro
Home » Știri » Mama unui soldat rus trăiește drama vieții sale. De ziua fiului ei a fost anunțată că băiatul a murit în război

Mama unui soldat rus trăiește drama vieții sale. De ziua fiului ei a fost anunțată că băiatul a murit în război

GALERIE FOTO (4) Mama unui soldar rus trăiește drama vieții sale.

Mama unui soldat rus trăiește drama vieții sale. Odată cu izbucnirea războiului în Ucraina, s-a instalat frica și neliniștea în familiile ucrainenilor. Dar și în viața mamelor a căror fii au plecat pe front, să ucidă și să distrugă o țară întreagă. Este și cazul Ludmilei Hanîghina, a cărui fiu a murit în război, chiar de ziua lui. Femeia nu poate accepta că băiatul ei a murit.

Mama unui soldat rus trăiește drama vieții sale. De ziua fiului ei a fost anunțată că băiatul a murit în război

Povestea dramatică a unei mame din Rusia a devenit virală în mediul online. În ziua în care trebuia să se bucure și să îl sărbătorească pe fiul ei, Ludmila Hanîghina a primit o veste cumplită. Maxim este soldat rus, iar de ziua lui a fost declarat mort. Femeia a primit un mesaj socant pe telefon in care era anuntat ca fiul ei a murit in război. Aceasta locuiește în orașul Saratov și nu poate accepta faptul că fiul ei a murit. Cel mai crunt a fost modul în care a fost anunțată că fiul ei nu mai este în viață.

Ludmila a primit un mesaj pe WhatsApp, din partea comisarului, care îi spune simplu că Maxim a decedat în urma atacurilor. Data la care a primit mesajul este chair în ziua în care tânărul ar fi împlinit 22 de an. Mama soldatului este șocată de acest lucru, mărturisind că fiul ei nu trebuia să meargă la război. Femeia vorbise cu el cu o zi înainte, și îi spunea că urma să meargă la instruire, stabilind că o va suna de ziua lui de naștere. Pentru că nu a mai sunat, femeia a intrat la bănuieli, iar mesajul primit a șocat-o.

„Toți sunt îngroziți, șocați. Toți prietenii vin și spun că nu cred că el a murit.Pe 23 februarie Maxim a sunat și mi-a spus că merge la instruire, că îi ia telefonul. «Când voi avea semnal, mamă, eu te voi suna». Pe 25 februarie era ziua lui de naștere și mă gândeam că va suna. Dar nu a mai sunat. Pe la ora două a sunat comisarul militar și a spus că «fiul dvstră a murit în timpul luptelor, pe 24 februarie». El a ținut automatul în mână de două ori, când s-a fotografiat. Care război?”, a mărturisit, îndurerată, mama soldatului rus, pentru jurnaliștii de la Free News-Volga.

Maxim mai are doi frați

Ludmila mai are doi copii. Femeia a spus că nu își va mai lăsa fiii să treacă prin aceeași situație. Maxim era fiul cel mare. Cel mijlociu a făcut armata, iar cel mic ar trebui să se înroleze primăvara aceasta.

Îndurerată, mama tânărului de 22 de ani nu vrea să accepte faptul ca băieții ei să meargă la război și să ucidă oameni. Ludmila a mai spus că autoritățile ruse nu i-au acordat familiei lui Maxim niciun fel de ajutor. „Cum să-l dau la armată? Pentru ca ei să-l ucidă acolo? Nu. Dacă vine chemarea, eu am să-i înfig cu o furcă”, a declarat femeia, plângând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: