Redactia.ro
Home » Știri » „Mami, sunt în flăcări!”. Ultimele cuvinte ale unei tinere înainte să moară într-un incendiu. Ce i-a spus mamei ei la telefon: „Nu contează, mami, am fost fericită…”

„Mami, sunt în flăcări!”. Ultimele cuvinte ale unei tinere înainte să moară într-un incendiu. Ce i-a spus mamei ei la telefon: „Nu contează, mami, am fost fericită…”

GALERIE FOTO (2) „Mami, sunt în flăcări!”. Ultimele cuvinte ale unei tinere înainte să moară într-un incendiu. Ce i-a spus mamei ei la telefon: „Nu contează, mami, am fost fericită...”

Iată care au fost ultimele cuvinte ale unei tinere înainte să moară într-un incendiu. Ce i-a spus mamei ei la telefon, cu care tânăra a vorbit aproape o oră  în așteptarea salvatorilor. Nu a putut fi salvată.

„Mami, sunt în flăcări!”. Ultimele cuvinte ale unei tinere înainte să moară într-un incendiu. Ce i-a spus mamei ei la telefon: „Nu contează, mami, am fost fericită…”

Într-o zi nefastă de februarie, o tânără de doar 32 de ani pe nume Adèle a fost prinsă într-un incendiu. Blocată pe balcon de flăcări puternice, la etajul 8, într-un bloc de locuințe din Paris, neputând să iasă, ea a decis atunci să o sune pe cea mai importantă ființă din viața ei: pe cea care i-a dat viață. Pe mama ei.

Adele s-a gândit că s-ar putea să nu supraviețuiască. S-a temut că așa va fi și a vrut să audă vocea mamei ei. Cu ea a vorbit la telefon aproape 50 de minute, iar glasul mamei, deși gâtuit de durere și de sentimente cumplite, i-a mai alinat tinerei sfârșitul.

Adele i-a spus mamei la telefon tot ce nu a apucat să îi spună până atunci. Și-a luat rămas bun cu amintirea că a fost și fericită.

„Îmi pare rău pentru tine, mamă, s-a terminat pentru mine. Nu contează, mami, am fost foarte fericită. Nu contează, mami, am trăit ceea ce mi-am dorit să trăiesc…”.

În tot acest timp, pompierii încercau să o salveze. Conștientă că sunt ultimele clipe, tânăra nu a mai știut ce să facă.

„Mami, trebuie să vină după mine acum, că o să mor, mami, sunt în flăcări mami, sunt în flăcări…”, i-a spus ea la telefon părintelui ei.

Mama ei a ajuns și ea la fața locului. Avea să asiste până la capăt la calvarul îndurat de singurul ei copil, „prințesa” ei, potrivit bfmtv.com.

„Mami, sunt în flăcări!”. Ultimele cuvinte ale unei tinere înainte să moară într-un incendiu. Ce i-a spus mamei ei la telefon: „Nu contează, mami, am fost fericită...”
Foto: preluare bfmtv.com
Adèle Gorgatchev

La patru ani după această tragedie, pe 14 februarie anul acesta a început procesul în care un pompier este martor. El își amintește totul.

„Explodează toate ferestrele”, le spunea tânăra salvatorilor, potrivit Yahoo France.

„Rămâneți pe balcon, rămâneți pe balcon și protejați-vă cu un cearșaf!”, i-a strigat, atunci, salvatorul. „Doamnă, protejați-vă cu un cearșaf. Protejați-vă fața cu pătura”.

„O să mor, o să mor, o să mor, e un incendiu, sunt blocată”, le răspundea, însă, Adèle.

„Doamnă, nu o să muriți! Vă promit”, i-a spus pompierul.

În acea zi, 10 oameni au murit în incendiu, printre care și tânăra Adèle Gorgatchev, plus alți 90 de oameni au fost răniți. Cauza a fost o dispută între doi vecini, dintre care unul cu probleme psihice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: