Redactia.ro
Home » TV » „Mămica cu lipici”, Cristina Șișcanu, s-a filmat semidezbrăcată, iar imaginile au ajuns pe internet

„Mămica cu lipici”, Cristina Șișcanu, s-a filmat semidezbrăcată, iar imaginile au ajuns pe internet

GALERIE FOTO (9)

Cristina Șișcanu s-a filmat în ipostaze incendiare, care a stârnit imaginația bărbaților. Soția lui Mădălin Ionescu a renunțat la inhibiții și le-a arătat prietenilor săi de pe Instagram cât de bine se menține în formă. 

 

Cristina Șișcanu s-a filmat semidezbrăcată

Cristina Șișcanu a renunțat la inhibiții și le-a arătat prietenilor săi de pe contul de Instagram că se menține în formă. Vedeta s-a filmat în timp ce făcea „unboxingul” unui colet pe care l-a primit de la designerul Ana Radu, care conținea o pereche de dresuri negre. Soția fostului prezentator de la Kanal D a probat dresurile și a defilat seminud, în sutien și în colanții respectivi, în fața camerei.

Cristina Șișcanu s-a apropiat de cameră și a arătat mai atent posteriroul său. Ba mai mult, vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa corpului ei: „Mă simt slabă în acest dres și sunt slabă, pentru că, uite, strâng foarte bine abdomenul, fac talia mica, ridică și posteriorul. Super tare!”, a spus soția lui Mădălin ionescu în timp ce defila îmbrăcată doar în dres.

 

Cristina Șicanu a povestit cum a fost cerută în căsătorie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu extrem de solid și de îndrăgit în showbiz. Vedeta a povestit, la un moment dat, cum a  fost cerută în căsătorie.

Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus «da», după care a urmat o noapte de amor”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Cristina șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani. La acea vreme, Mădălin Ionescu era prezentatorul emisiunii  ”Acces Direct” la Antena 1, iar ea era reporter. În ciuda faptului că Mădălin Ionescu era căsătorit, iar Cristina era într-o relație, sentimentele dintre cei doi au fost mai puternice. Cei doi s-au căsătorit și au împreună o fetiță.

 

Ce spune Mădălin Ionescu despre actuala soție

Mădălin Ionescu a divorțat de prima soție cu care are doi copii minunați și s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu, femeia care i-a dăruit o fetiță, pe Petra. Cei doi formează în prezent unul dintre ceel mai solide cupluri din showbiz și trăiesc fiecare moment cu intensitate. Mădălin Ionescu are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale.

Fostul prezentator TV a spus totul despre relația pe care o are cu Cristina Șișcanu, pe care o consideră o femeie cu mulți admiratori.

Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens, un echilibru specific, un confort care nu poate fi egalat de niciun alt sentiment. Cristina mi-a conferit aceste “superputeri”! În rest… încă nu e cazul să fac eforturi pentru a ține pasul cu ea. Suntem amândoi foarte dinamici. Activăm în același domeniu, muncim foarte mult impreună, avem cam același program de somn, aceleași obiceiuri culinare, ne suplinim foarte bine, practic facem o echipă foarte bună”, a declarat Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a menționat că actuala soție este cea care l-a învățat să aibă mai multă răbdare și să fie un om mai iertător, indiferent de situație.

Pot spune fără ezitare că este mult mai generoasă decât mine, mai altruistă, mai iertătoare și că are un puternic spirit de sacrificiu. Am învățat de la ea, printre altele, să gestionez cu mai multă înțelepciune acutul meu simt al dreptății, vocație care m-a pus deseori în situații limită”, a mai spus Mădălin Ionescu despre soția sa.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: