Redactia.ro
Home » Homepage » Mamișor a dat tot din casă! Ce a declarat mama lui Dorian Popa, după ce a aflat că artistul a consumat cannabis

Mamișor a dat tot din casă! Ce a declarat mama lui Dorian Popa, după ce a aflat că artistul a consumat cannabis

Mama lui Dorian Popa a făcut o serie de declarații cu privire la fiul ei și la soarta acestuia, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Influencerul a rămas pieton și s-a ales cu dosar penal.

Dorian Popa, cunoscutul influencer în vârstă de 35 de ani, trece printr-o perioadă dificilă în viața sa. În urma unui incident nefericit, el a fost prins de către polițiști, conducând sub influența substanțelor interzise, mai precis sub efectul cannabisului, potrivit rezultatelor testului DrugTest.

Ce a declarat mama lui Dorian Popa

Dorian Popa și mama sa, Luminița Popa, au o relație specială, bazată pe încredere și sprijin reciproc. În ciuda situației delicate în care s-a aflat fiul său, Luminița Popa a ales să îl susțină necondiționat. Ea a declarat că aceasta este doar o perioadă proastă prin care fiul ei trece și că este convinsă că Dorian va depăși acest moment dificil.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și <repare imaginea>! Eu sunt <doar mamișor> pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa, pentru Click!

Dorian Popa, tras pe dreapta de poliție

Incidentul a avut loc în seara de vineri, 26 octombrie, în jurul orei 21:15, când un echipaj de poliție rutieră l-a oprit pe Dorian Popa în localitatea Domnești, unde se afla la volan. Rezultatul pozitiv al testului pentru cannabis a condus la reținerea sa și la lansarea unui val de reacții în mediul online și în presa de specialitate.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial trimis de oamenii legii.

Una dintre cele mai recente postări de pe contul său de Instagram este una în care Dorian Popa își promovează vilele deținute în Domnești. Această postare a stârnit controverse, deoarece a fost interpretată ca o încercare de a-și relansa afacerile personale într-un moment în care ar fi putut fi mai potrivit să se concentreze pe remedierea situației create de incidentul cu poliția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: