Redactia.ro
Home » Știri » Mănăstiri din România unde te rogi pentru căsătorie și ce rugăciune trebuie rostită

Mănăstiri din România unde te rogi pentru căsătorie și ce rugăciune trebuie rostită

Mănăstiri din România unde te rogi pentru căsătorie și ce rugăciune trebuie rostită

Există, în România, mănăstiri și biserici unde te rogi pentru căsătorie. Iată care sunt câteva dintre aceste locuri și ce rugăciune trebuie rostită atunci.

Mănăstiri din România unde te rogi pentru căsătorie și ce rugăciune trebuie rostită

O rugăciune rostită cu sinceritate, într-un anume moment al vieții și în locul potrivit – o mănăstire sau o biserică – ar putea face minuni. Există, în România, mai mute mănăstiri și biserici unde te rogi pentru căsătorie.

Mănăstirea Celic-Dere

Mănăstirea Celic-Dere este printre cele mai cunoscute din Dobrogea. E situată în comuna Frecăței, județul Tulcea. Unii turişti merg acolo de la sute de kilometri distanţă şi sunt emoţionaţi în faţa icoanelor. Există una despre care se spune că îi ajută pe cei singuri, să își găsească jumătatea. Ea ar fi fost dusă acolo de un soldat rus pe vremea războiului ruso-turc din anii 1806 – 1812. Înainte, această icoană ar fi fost neagră în totalitate, însă acum îl întruchipează pe Iisus Hristos, a relatat Spynews.ro.

Mănăstirea Ghighiu

Minunine de la Mănăstirea Ghighiu, aflată la mică distanță de Ploiești, sunt cunoscute în lumea largă. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Sirianca” şi izvorul tămăduitor de la Ghighiu atrag credincioşii din întreaga ţară, a scris doxologia.ro. Credincioşii de peste tot din lume îşi găsesc acolo mângâiere şi împlinire.

Mănăstirea Nicula

Mănăstirea Nicula este și ea renumită pentru icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul. Se află la câțiva kilometri distanță de orașul Gherla, în localitatea Nicula, Cluj. Mii de pelerini se adună acolo anual, pe 15 august, pentru a prăznui Adormirea Maicii Domnului, în special.

Mănăstiri din România unde te rogi pentru căsătorie și ce rugăciune trebuie rostită
Foto: Doxologia.ro / Mănăstirea Nicula

Rugăciune pentru căsătorie

„Atotbunule Doamne! Ştiu că fericirea mea cea mare stă în a Te iubi cu tot sufletul meu şi cu toată inima mea şi în a împlini întru totul sfântă voia Ta. Aşadar, Tu Însuţi îndrumă, Dumnezeule, sufletul meu şi umple inima mea: vreau să Îţi plac doar Ţie, fiindcă Tu eşti Ziditorul meu şi Dumnezeul meu. Păzeşte-mă de trufie şi de iubirea de sine: să mă împodobească priceperea, smerenia şi curăţia. Lenevirea îţi e urâtă şi naşte patimi: Tu dă-mi hărnicie şi binecuvântează ostenelile mele”.

„Iar întrucât legea Ta porunceşte ca oamenii să trăiască în căsnicie cinstită, adu-mă, Părinte Sfinte, la această chemare sfinţită de către Tine, fiindcă Tu ai zis: „Nu este bine ca omul să fie singur” şi făcându-i lui femeia ca să-i fie ajutor le-ai dat binecuvântare să crească, să se înmulţească şi să umple pământul. Auzi smerita mea rugăciune, care se înalţă către Tine din adâncul inimii de fecioară: dă-mi soţ cinstit şi binecredincios, ca să Te preaslăvesc în dragoste şi înţelegere împreună cu el pe Tine, Dumnezeul Cel Milostiv, pe Tatăl şi pe Fiul şi pe Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: