Redactia.ro
Home » Știri » Mânca un kebab când a văzut că ceva se mișca printre ingrediente. Ce se observă în filmare

Mânca un kebab când a văzut că ceva se mișca printre ingrediente. Ce se observă în filmare

Un orădean mânca un kebap când a văzut că ceva se mișca printre ingrediente. Ce se observă în filmare

Un orădean mânca un kebab când a văzut că ceva se mișca în farfurie, printre ingrediente. Iată ce se observă în filmarea care a ajuns în mediul online și care pe mulți i-a supărat.

Un orădean mânca un kebab când a văzut că ceva se mișca în farfurie, printre ingrediente. Ce se observă în filmare

O masă în oraș s-a încheiat cu o mare supărare pentru un tată și un fiu din Oradea. Bărbatul a mers cu copilul lui să ia masa într-un mall. Și-a comandat un kebab, iar când l-a primit, a început să mănânce și a observat că mișcă ceva în farfurie. I s-a părut ciudat și s-a uitat mai bine, să vadă ce este viu, printre ingrediente.

„Am mers cu fiul meu după ora 17. Eu mi-am luat un kebap cu 31 de lei. Am luat o bucată din salată, iar apoi am văzut că se mişcă ceva. A ieşit apoi melcul, care se plimba pe farfurie”, a spus Daniel Matei, pentru ebihoreanul.

Era un melc fără cochilie. Sigur că omului nu i s-a părut normal că s-a trezit cu el în farfurie, așa că a reacționat.

„Am chemat şeful de sală, i-am explicat şi arătat ce am găsit. Iar el mi-a răspuns că pot să comand altceva fără cost şi că salata e spălată sub presiune. Eu i-am zis că nu mai vreau să mănânc nimic, aşa că mi-au dat banii înapoi”, a mai spus el, conform sursei.

„Nu înţeleg cum a ajuns acolo. Totul e spălat sub presiune, deci nu ar avea ce să caute melcul”, i-a zis șeful de sală clientului, așa cum se aude în filmarea publicată în mediul online și unde se vede melcul mișcându-se. Clipul a devenit viral, iar utilizatorii au fost de părere că ar fi fost mai bine dacă bărbatul suna la Protecția Consumatorului.

„Vai de capul lor”, a scris cineva într-un comentariu. Alții au vrut să lase comentarii mai haioase. „Pulpe de melc cu salata 😂”, „Înseamnă că salata este crescută în mod natural, doar acolo găsești melci… înseamnă că poți să mănânci fără probleme”, au mai spus câteva persoane.

„Melc viu în farfuria cu chebab!!!!”, a scris pe Facebook bărbatul, acolo unde a publicat filmulețul și fotografii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: