Redactia.ro
Home » Știri » Mâncarea comandată de o tânără nu a mai ajuns la adresă. Mesajul primit de la livrator a șocat-o

Mâncarea comandată de o tânără nu a mai ajuns la adresă. Mesajul primit de la livrator a șocat-o

GALERIE FOTO (2) Mâncarea comandată de o tânără nu a mai ajuns la adresă

Mâncarea comandată de o tânără nu a mai ajuns la adresă. O tânără din Londra a avut parte o surpriză din partea livratorului care trebuia să-i aducă mâncarea. Aceasta își aștepta comanda acasă, când a primit un mesaj de-a dreptul șocant. Ce s-a întâmplat cu gustarea sa?

Mâncarea comandată de o tânără nu a mai ajuns la adresă. Mesajul primit de la livrator a șocat-o

Mâncarea comandată de o tânără nu a mai ajuns la adresă. O tânără din Londra a primit un mesaj haios din partea livratorului care trebuia să-i aducă mâncarea. Illy Ilyas, în vârstă de 21 de ani a comandat de mâncare prin applicaâia Uber Eats, așteptând cu nerăbdare să-i ajungă comanda. Aceasta și-a comandat, ca de fiecare dată, doi burgeri de la restaurantul ei preferat și a primit notificarea că mâncarea a fost pregătită și este în drum spre ea. Nici prin cap nu-i trecea ce avea să se întâmple!

Illy a fost surprinsă când a primit notificare pe aplicație, conform căreia mâncarea ei a fost livrată, cu toate că aceasta nu primise comanda. La scurt timp, aceasta a primit un mesaj de-a dreptul șocant. Livratorul a anunțat-o că mâncarea nu va mai ajunge la adresa ei, pentru că acesta i-o mâncase. „Scuze drăguțo, ți-am mâncat mâncarea”, a fost mesajul trimis de livrator.

Mesajul primit de Illy de la livrator

Mai mult, aceasta a primit mesaj de la aplicație, care o întreba dacă a fost mulțumită de livrator și îi dorește să-i lase bacșiș. Cu toate că nu a primit mâncare, și a rămas flămândă, Illy s-a distrat pe seama acestei întâmplări. Tânăra a împărtășit experiența haioasă pe contul ei de Twitter, iar postarea a devenit virală în scurt timp. Ulterior, mâncare sa a fost livrată din nou de către companie, care și-a cerut scuze de incident. „Mesajul a fost hilar a adăugat o valoare comică la comanda mea. Deci pentru asta este iertat. Am fost șocată la început. Am crezut că este o glumă, așa că am continuat să râd. Am rămas cu gura căscată, asta nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Poate că i-a fost foarte foame, nu aș vrea să fiu motivul pentru care un om rămâne șomer în vreme de pandemie. Totul mi s-a părut amuzant. Cel puțin știu că mâncarea mea a fost mâncată.”, a spus Illy Ilyas.

Avertismentul pe care un livrator l-a găsit pe bonul unei comenzi

Deși clienții se confruntă cu astfel de probleme, nici livratorii nu sunt scutiți de situații bizare. Este cazul unui livrator de pizza care a observat că pe bon avea câteva instrucțiuni de livrate foarte bizare.

Aplicația de livrate a mâncării Hartlepoop Eats a distribuit pe rețelele de socializare o imagine cu instrucțiunile de livrate pe care un client le-a lăsat la comanda lui. Acesta i-a trimis livratorului un mesaj de avertizare. „Ai grijă amice, câinii mei te așteaptă. Deja latră după tine”, este mesajul clientului pentru livrator.Internauții s-au amuzat când au văzut mesajul, iar acesta a pornit un adevărat trend la care s-au alăturat și alți utilizatori, lăsându-le livratorilor tot felul de avertismente haioase și pline de umor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: