Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul unui locatar a devenit viral pe Internet. Ce le-a transmis vecinilor săi

Mesajul unui locatar a devenit viral pe Internet. Ce le-a transmis vecinilor săi

GALERIE FOTO (2) Mesajul unui locatar a devenit viral pe Internet

Locatarii unui bloc au rămas șocați de mesajul unui vecin de-al lor. Deranjat de mirosul persistent de varză murată, unul din locuitorii imobilului le-a scris vecinilor săi un mesaj amenințător, care a devenit la scurt timp, viral pe Internet.

Mesajul unui locatar a devenit viral pe Internet. Ce le-a transmis vecinilor săi

Viața la bloc poate fi câteodată enervantă, monotonă, dar și plină de momente haioase. De multe ori trebuie să fii atent când te muți într-un bloc ce comportament au vecinii, pentru că ei pot deveni inamicii principali când îi superi. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat și în cazul unor locatari. Deranjat la culme de mirosul de varză murat, locuitorul unui bloc a scris un bilețel unde îi amenința pe vecinii săi. Astfel, vecinii săi s-au trezit cu un bilet lipit pe ușa de la intrare, în care erau avertizați că data viitoare nu va mai fi atât de îngăduitor și o să cheme autoritățile, pentru a le da o amendă mare. Amuzați de reacția vecinului lor, aceștia au postat bilețelul pe rețelele de socializare, care a strâns în scurt timp sute de reacții și comentarii. Acum, vecinii acuzați trebuie să afle cât este amenda pentru mirosul de varză.

Mesajul unui vecin

Enervat că vecinii fac duș la ora 22

Un alt caz, la fel de haios a fost publicat în mediul online. Un bilet lipit de locatarul unui bloc la intrarea în scară a devenit viral pe rețelele de socializare. Supărat tare că vecinii săi fac duș după ora 22.00, și că este deranjat în fiecare seară de sunetul apei care curgea din duș, bărbatul a lăsat un afiș la intrarea în scara blocului pentru a vedea lumea care este supărarea lui. Cert este că mesajul lui a ajuns pe Facebook unde a fost viralizat și a stârnit hohote de râs. „În atenția locatarilor care fac duș, noapte de noapte, între 23 și 24!

Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului sau a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor. Potrivit legii, „tulburarea liniștii locatarilor între 22.00 și 8.00, de către o persoană, prin producerea de zgomote, larmă, sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori intrument muzical de intensitate mare.

Dincolo de paragrafe din lege, bunul simț ne obligă la un comportament decent și respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină acolo unde începe libertatea celorlalți. În cazul în care bunul simț nu funcționează, vom fi nevoiți să solicităm organele prevăzute de lege pentru constatarea și sancționarea unor astfel de comportamente”, se arată pe afiș.

Așadar, în cazul persoanelor care organizează petreceri și tulbură liniștea vecinilor, vor primi amenzi de la autorități. Aceasta va fi sancționată inclusiv cu munca în folosul comunității. Însă, cei care sunt acuzați de locatarii blocurilor că fac lucrurile absolut normale, dar insuportabile pentru unii dintre locuitorii imobilului, nu vor fi sancționați de oamenii legii, atât timp cât nu are legătură cu tulburarea liniștii publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: