Redactia.ro
Home » Sport » Mandzukic a plecat de la Juventus! Italienii îl aduc pe Haaland

Mandzukic a plecat de la Juventus! Italienii îl aduc pe Haaland

Mandzukic a plecat de la Juventus

Mario Mandzukic a plecat de la Juventus. Croatul de 33 de ani a decis să accepte oferta celor de la Al Duhail, Qatar. Mandzukic a semnat deja contractul.

Al Duhail a postat deja pe contul de socializare fotografia în care Mario Mandzukic semnează contractul. Jucătorul ieșise de ceva vreme din planurile antrenorului Maurizio Sarri, așa că a preferat să se transfere. Vicecampionul mondial din 2018 a ales această variant știind că va avea un salariu uriaș. Manchester United făcuse nu demult o ofertă pentru Mandzuki. În acest sezon, croatul nu a jucat nici un meci pentru Juventus. De când a ajuns la italieni a jucat în 162 de meciuri și a dat 44 de goluri. A luat patru titluri de campion, trei Cupe ale Italiei şi două Supercupe ale Italiei.

Erling Haaland vine la Juventus

Mai multe cluburi puternice au încercat să-l transfere pe Erling Haaland, dar acesta a ales Juventus. Italienii au plătit celor de la Salzburg , clauza de reziliere a atacantului norvegian, 30 de milioane de euro. Tânărul de 19 ani va avea un salariu anual de 3.5 milioane de euro şi un contract pe cinci sezoane. În această toamnă, Haaland a doborât mai multe recorduri în Liga Campionilor. Ultima data a devenit cel mai tânăr jucător care marchează şapte goluri într-un sezon al Ligii Campionilor. Până la finalul sezonului a mai marcat o dată. Jurnaliștii italieni susțin că la începutul anului 2020, Haaland va veni la Juventus. 45 de milioane de euro este cota tânărului fotbalist în acest moment, potrivit transfermarkt.ro.

Citește și: Ladislau Boloni, lăudat la o televiziune din Belgia!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: