Redactia.ro
Home » Sport » Mani Gyenes câștigă etapa la „MalleMoto”, la Dakar Rally

Mani Gyenes câștigă etapa la „MalleMoto”, la Dakar Rally

Emanuel Gyenes Dakar, Malle Moto

Emanuel Gyenes a avut un parcurs perfect în cea de a 4-a etapă a Raliului Dakar. Miercuri a câștigat etapa la clasa „Original By Motul Malle Moto”. Românul a trecut linia de sosire al 33-lea.

Emanuel Gyenes a fost lideul zilei în celebrul raliu la clasa „Original By Motul Malle Moto”. „Malle Moto” este cursa în care piloții nu beneficiază de asistență tehnică. Orice sarcină, dar și întreținerea motocicletei trebuie făcută exclusive de concurent. A 4-a etapă s-a desfășurat între Wadi Ad Dawasir și Riyadh, și a avut lungimea de 813 kilometri, cu o specială mai scurtă, de doar 337 kilometri, însă destul de dificilă. Mani a recuperate timp prețios față de ziua de marți, când a avut ceva problem tehnice. Astfel a trecut linia de sosire al 33-lea la moto și primul la Malle Moto. Timpul său a fost de 3 ore 17 minute și 46 secunde. La general este pe locul 34. Următorii sosiți la această clasă au fost Roman Krejci și David Pabiska.
Spaniolul Joan Barreda Bort, de la Monster Energy Honda Team 2021 a câștigat etapa a 4-a la clasa moto. Pe primul loc la general este deocamdată pe Xavier de Soultrait (HT Rally Raid Husqvarna Racing).

Barbu și Lupu locul 39 în clasament

Echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu (Transcarpatic Rally Team) a terminat cu bine a patra zi a raliului. Românii s-au clasat pe locul al 39-lea la secţiunea SSV.
Barbu şi Lupu au terminat etapa cu timpul de 05 h 37 min 54 sec pe 337 km, terminând la 02 h 20 min 57 sec de învingători, polonezii Aron Domzala/Maciej Marton (Monster Energy Can-Am). La general, echipajul românesc se află pe poziția a 34-a la 20 h 04 min 39 sec de lideri, chilienii Francisco Lopez Contardo/Juan Pablo Latrach Vinagre (South Racing Can-Am).
Urmează joi o altă etapă complicată, între Riyadh și Al Qaisumah, în lungime de 661 kilometri, cu o probă specială foarte lungă, de 456 de kilometri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: