Redactia.ro
Home » Sport » Mani Gyenes, lider la Malle Moto – Original în Raliul Dakar!

Mani Gyenes, lider la Malle Moto – Original în Raliul Dakar!

Mani Gyenes, lider la Malle Moto - Original

Mani Gyenes s-a impus la categroia Malle Moto – Original (a concurat fără asistență) în celebrul Raliu Dakar. La general românul a terminat cursa pe locul 29. Primul loc i-a revenit americanului Ricky Brabec (Honda). La clasa auto, competiția a fost câștigată de pilotul Carlos Sainz din Spania.

Mani Gyenes a încheiat celebra cursă pe locul 29, la 08 h 02 min 31 sec, realizându-şi obiectivul propus la începutul cursei. O clasare în Top 30. Românul a fost al 14-lea la categoria ”marathon” şi a terminat pe prima poziţie la ”malle moto”, cursa rezervată piloţilor fără asistenţă tehnică. Cea mai bună clasare a pilotului a fost în 2016. Anul trecut a fost nevoit să abandoneze în etapa a opta. Ricky Brabec a reușit o clasare pe prima poziție în Raliul Dakar, primul desfășurat în Arabia Saudită. Americanul a fost urmat în clasament de chilianul Pablo Quintanilla (Husqvarna) și campionul de anul trecut, australianul Toby Price (KTM).

Sainz, pe primul loc la categoria auto

Veteranul pilot spaniol, în vârstă de 57 de ani, Carlos Sainz s-a impus pentru a treia oară la Dakar. Ultima etapă a fost câștigată de Al-Attiyah, însă spaniolul a rămas lider. Podiumul a fost completat de francezul Stephane Peterhansel. Este pentru prima dată din 2015, când Sainz câștigă cel mai faimos raliu. Ignacio Casale s-a impus la categoria quad. Americanii Casey Currie și Sean Berriman au câștigat la SSV. La camioane s-a impus fără probleme rusul Karginov Andrey.

Citește și: Dinamo a făcut al doilea transfer! Valentin Lazăr a revenit în ”Ștefan cel Mare”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: